Livsstil

Video: Se verdens længste øjenvipper

19. januar 2018 af redaktionen, video YouTube, Inside Edition
Wow du tror det næppe, men kinesiske You Jianxia kan prale af øjenvipper, der måler hele 12,4 centimeter. De giver hende dermed titlen som kvinden med de længest øjenvipper i hele verden. Se den overraskende video her.

Mange drømmer om lange og fyldige øjenvipper og vil gerne betale mange summer for produkter og extensions, der giver lange Bambi vipper. Men kinesiske You Jianxia behøver ikke kunstige øjenvipper, da hun kan prale af helt naturlige lange øjenvipper.

De måler overraskende 12,4 centimeter og er faktisk så lange, at hun er blevet optaget i Guinness Rekordbog 2018. De gør hende således til kvinden med de længste øjenvipper i hele verden, og hun behøver derfor ikke mascara til at fremhæve sine øjenvipper. De er så lange, at de ikke kan stå ud i luften, men hænger ned af kinderne.

Læs også: Video: Kvinden med meter lange negle

Naturens kraft

Det har taget hende 50 år at gro så lange øjenvipper. You Jianxia påstår, at den hemmelige opskrift på lange øjenvipper er at være i ét med naturen. De begyndte nemlig at gro helt ekstraordinært i 2013 efter et 18 måneders helsephold i naturen, fortæller hun til mediet Inside Edition.

Læs også: Test af M2 Lashes: Mirakelmidlet til lange øjenvipper

Sponsoreret indhold