Opskrifter

Julie laver stegt flæsk med et twist

23. maj 2016 Marianne Knudsen
Julie Berthelsen holder meget af gode gamle danske retter og sætter dem gerne på middagsbordet derhjemme. I denne uges blad får du blandt andet Julies helt egen opskrift på stegt flæsk med et lille twist.

Julie Berthelsen holder utrolig meget af gode gamle danske retter. Sammensætningen af kartofler, kød og sovs er bare populært hjemme hos hende. Det mætter og har en god smag. Men det er langt fra noget, der er blevet serveret i hendes barndomshjem. En gang imellem lavede hendes mor da en flæskesteg eller stegte flæsk, men det var meget sjældent.

Læs også: Julies kaninboller

Så den populære danske hverdagsmad lærte hun først at kende, da hun som 19-årig flyttede til Århus for at studere medicin og blev inviteret til middag hos venindernes forældre. Hun har derfor lært sig selv at lave de retter, og hun har tre-fire favoritter – som hun ofte og gerne laver med et lille twist.

Få for eksempel Julies opskrift på stegt flæsk med persillesovs, som hun twister med gremolata og en skøn æblesalat. Og som et skønt punktum – er der så noget mere fantastisk end en god dansk dessert som rødgrød med fløde?

Få Julies opskrifter på dansk mad i Ude og Hjemme nr. 21, der udkommer onsdag den 25. maj

Velkomst-tilbud! Få Ude og Hjemme sendt direkte til døren hver onsdag

Abonnement på Ude og Hjemme

Sponsoreret indhold