Opskrifter

Julies buffet til barnedåb

14. marts 2016 af Julie Berthelsen. Foto: Gregers Overvad
Julie Berthelsen blev for fem måneder siden mor for anden gang. Denne gang til en skøn lille pige, som hun og kæresten Minik har besluttet sig for at døbe Sia. Selve dåben skal foregå hos familien i Grønland, men vennerne i Danmark skal ikke snydes. Derfor holder Julie og Minik også en dåbsfest hjemme i privaten, hvor Julie selv vil lave maden. Her får du nogle af Julies opskrifter til buffetbordet. De øvrige opskrifter får du i Ude og Hjemme nr. 12.

For knap fem måneder siden blev jeg mor for anden gang. En skøn lille pige, som min kæreste Minik og jeg har besluttet os for at døbe Sia. Vi holder barnedåben på Grønland med vores familier i juni. Det bliver en helt traditionel dåb.

LÆS OGSÅ: Annie blev kun 14 år: Dræbt i dødsleg

Min svigermor er i fuld gang med at sy Sias fine dåbstøj, som er en minitureudgave af den grønlandske nationaldragt. Jeg har selv været med til at vælge farver og mønster til det perlestykke, som sidder på brystet. Det bliver en stor dag for os. Men det betyder også meget for os, at vi kan fejre Sia sammen med vores venner her i Danmark, og derfor holder vi også en dåbsfest hjemme hos os selv.

LÆS OGSÅ: Jeanette fra ”Gift ved første blik” har fundet kærligheden

Vi bliver omkring 30, og jeg vil gerne selv lave al maden – dels kan jeg godt lide det, og dels er det for mig også en måde at vise kærlighed på. Vi tilbringer mere tid i vores hjem, efter at vi er blevet forældre – selv om jeg nu altid har været et hjemmemenneske – men døren står åben for vennerne, der heldigvis gerne og ofte kigger indenfor. Jeg har tænkt mig at lave en lækker let og nem buffet med forskellige pålægssalater og knækbrød til. Og så skal der selvfølgelig også være noget til den søde tand. Så er jeg sikker på, at vi får en hyggeligeste dag sammen.

Få Julies øvrige opskrifter til barnedåben i Ude og Hjemme nr. 12

Julies buffet til barnedåben

Sponsoreret indhold