Podcast

Nationens mareridt: En morder iblandt os

3. marts Podcast af Johan K. Jensen og Thomas Klinkby. Bearbejdet af Cecilie Tolversen.
Foto: Ritzau Scanpix
Veninderne Libby og Abby på 13 og 14 år har fået lov at vandre i den lokale naturpark, men da Libbys far kommer for at hente pigerne, er de forsvundet. Dagen efter finder man dem dræbt, og på Libbys telefon er en uhyggelig optagelse: Pigerne har filmet deres morder.
Blomster til Liberty German og Abigail Williams

Mandag den 13. februar 2017 har Abby og Libby fri fra skole. De to veninder på 13 og 14 år har aftalt at bruge fridagen på en kort vandretur på en lokal vandresti i naturskønne Monon High Bridge Trail.

Ruten har taget navn efter en bro på ruten, der krydser en bred flod. Broen er over 20 meter høj og lavet af træplanker, hvor man nemt kan komme til at træde forkert, hvis man ikke opmærksom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vandrestien er stort set øde. De fleste mennesker er på arbejde. Det er jo mandag. Det føles magisk for pigerne at være ude på eventyr for sig selv.

De griner af spænding, mens de krydser broen, men pludselig stopper Abby med at grine. En mand krydser broen i højt tempo. Han har retning lige mod dem. På den anden side af broen er der ikke mere stisystem, kun krat og vildnis. Pigerne bliver nødt til at vente på den side af broen, der ender blindt.

Libby tager sin mobiltelefon frem og holder den i smug, mens hun filmer manden, der kommer nærmere. Måske har hun en fornemmelse af, at der er ved at ske noget farligt...

Ethvert land har mindst én forbrydelse, som har rystet nationen, og som indbyggerne aldrig glemmer. Denne serie rejser verden rundt og fortæller om de sager, der hjemsøger et land: fra mordet på lille Gregory i Frankrig til tv-værten i Brasilien, der selv bestilte mordene til sit krimimagasin.

Nationens mareridt produceres af Buddy Buddy for ALLY / Ude og hjemme. Klip og lyd: Gustav Niepoort Manus: Johan K. Jensen Tilrettelægger og fortæller: Thomas Klinkby

 

Sponsoreret indhold