Årgang 0-Rachel skal konfirmeres af mor

Rachel fra Årgang 0 er i fuld gang med at forberede sig på sin kommende konfirmation i april i det nye år. Og som ved sin storebror Davids konfirmation, er det Rachels mor, der skal konfirmere hende.

Festlokalet på Holdbi Kro i Kruså er bestilt, og godt 80 gæster er inviteret, når 12-årige Rachel fra TV2s populære serie Årgang 0 skal konfirmeres i det nye år.

- Det er kun min konfirmationskjole, jeg mangler, men jeg ved godt, hvordan den nogenlunde skal se ud, fortæller Rachel Ellebye, der begyndte i skole et år før sine jævnaldrende i Årgang 0, og derfor allerede går i 7. klasse.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-mor fyret som dagplejer

Kjolen må vente
I november gik hun model for brudekjoleforretningen Panayotis i Vejle, hvor hun poserede i flere konfirmationskjoler. Her fandt hun en favorit, men familien venter lige et par måneder med at købe kjolen. For som Rachels far, Lars, siger med et smil:

- Hun vokser jo hele tiden, så vi må hellere vente med den.

Til gengæld venter Rachel ikke med at gå i kirke. Hun har allerede været i kirke otte ud af de ti gange, som hun skal under konfirmationsforberedelsen.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Christians familie har købt hus på Mallorca

Konfirmeres af mor
- Hun går op i det med liv og sjæl, og så har Rachel altid holdt af at komme i kirke. Hun har jo været vant til det, siden hun blev født, fortæller Lars.

Og som sin storebror David skal Rachel også konfirmeres af sin mor. Familien er venner med præsten i Sankt Nicolai Kirke i Aabenraa, og det var hende, der foreslog, at Theresia skulle konfirmere sin egen datter.

- Det glæder mig meget. Min far viede mig. Min mor døbte Rachel og David. Og nu fører jeg traditionen videre. Jeg håber da, at jeg også får lov til at vie mine børn engang, siger Theresia Treschow-Kühl.