Årgang 0 - Stephanie deler sin gave med de fattige

Stephanie fra Årgang 0 har et stort hjerte. Det beviser hun nu, hvor hun netop er blevet konfirmeret. En af hendes gaver på dagen var en rejse til Filippinerne, hvor hun skal besøge sin mormor og morfar. Men ikke nok med det. Stephanie vil samtidig bruge rejsen til at dele tøj ud til de børn og unge, der er mindre heldige end de fleste danske børn.

 

-Jeg synes bare, det er vigtigt, at man lærer at hjælpe andre, siger Stephanies mor, Christina Siguenza Bomholt, 32.

SE OGSÅ: Griber baby

Stephanie, 14, fra tv-serien Årgang 0, er netop blevet konfirmeret, og hun har valgt at dele sine gaver med unge og børn i Filippinerne. Forstået på den måde, at hun vil rejse til Filippinerne, hvor hun vil dele tøj ud til dem, der har det svært derude. Rejsen til Stillehavs-landet er en konfirmationsgave, og selvom Stephanie selvfølgelig også skal more sig og have en masse oplevelser, har hun altså valgt også at gøre en indsats for de fattige i landet.

10 kasser og fem sække

-Det er sundt at opleve, at ikke alle bare har, hvad de ønsker sig af iPhones, computers - og tøj, siger Christina.

LÆS OGSÅ: 5-årig mobbet efter sin død
Stephanies mormor og morfar, Merly og John, bor i Filippinerne, og det er ikke første gang, Stephanie besøger dem derude. Sidst, hun var på besøg, havde hun også lidt tøj med til de udsatte, men denne gang har Stephanie og Christina organiseret en egentlig indsamling af tøj til formålet.

-Vi har samlet 10 flyttekasser og 5 sække sammen. Men det er dyrt, at fragte så meget så langt. I første omgang tager Stephanie alt det med, hun kan have i nogle kufferter, og så har min far, John, købt nogle bluser derude, som Stephanie også kan dele ud.

Rejser med mormor

Stephanie bliver i Filippinerne en måneds tid og følges derud med sin mormor. Hvis du synes, Stephanies indsats er noget du vil følge eller støtte, kan du læse mere på Facebook, hvor Stephanie og Christina har oprettet siden Doner med hjertet.

Varm og hyggelig dag

Konfirmationen i Antvorskov Kirke gik i øvrigt rigtig godt. Stephanie og hendes familie havde en varm og huggelig dag, og Stephanie så forrygende ud i sin konfirmationskjole, som hun og hendes mor havde fundet hos Miss Nicolai i København.

SE OGSÅ: Baby på 2 mdr. prøver at tale
-Den var flot. Måske lidt dyrere, end jeg havde regnet med, siger Stephanies mor, Christina.

-Men Stephanie var glad og lignede den prinsesse, hun gerne ville ligne. Så det var fint.