Alenemor til to

Louise var en af de første mødre, der medvirkede i realityserien De unge mødre. Hun er blevet ældre, og livet har budt på nye udfordringer

Foto: Morten Mejnecke

Der er sket meget i den nu 24-årige Louise Marie Papanicolas Sabros liv, siden kameraerne slukkede i 2007.
I over to år kunne man følge med i hendes dagligdag med sønnen Sebastian og kæresten Ronni.

I dag bor den unge mor alene i lejlighed med fem-årige Sebastian og to-årige Tobias, der kom til verden, lige før familien sagde farvel til realityserien.
- Det var en oplevelse for livet at være med i De unge mødre, og jeg bliver stadig genkendt. Heldigvis har der kun været få negative henvendelser. Faktisk får jeg stadig dagligt emails fra De unge mødre-fans, fortæller Louise.


Læs også om Camilla Fra De unge mødre: Kærligheden vandt tilsidst

Vi er stadig bedste venner
Efter sin medvirken giftede hun sig med kæresten gennem syv år, og sammen købte de hus i Kolding.
Men kærligheden holdt ikke, og for et halvt år siden valgte de at lade sig separere.

- Men vi er stadig hinandens bedste venner og vi har fundet en god måde at dele drengene på. Vi spiser sammen en gang om ugen for at drøfte drengene og vise dem, at far og mor stadig kan sammen, siger Louise, der studerer til social- og sundhedshjælper.

Tabt 25 kilo
Efter sommer håber hun dog at komme ind på Sygeplejeskolen, og på sigt er den store drøm at blive jordemoder.
En anden stor drøm, der er gået i opfyldelse for Louise er hendes vægttab. Hun har tabt 25 kilo, siden hun var på skærmen.

Læs også om Line fra De unge mødre: Mor sammen med mor

En slem lungebetændelse gjorde, at hun på en uge tabte tre kilo, og det var motivation nok for den unge mor.
- Jeg droppede alle søde sager og begyndte at spise mindre. Da jeg først var kommet over min sukkerafhængighed, var det faktisk nemt at tabe sig, siger Louise, der dermed har fået mere energi til at være mor for sine to drenge.

- Jeg elsker mine to drenge, og jeg fortryder ikke, at jeg har fået dem i så ung en alder. Det er selvfølgelig hårdt arbejde. Men jeg vil ikke bytte for noget i verden. Så må jeg leve min anden ungdom, når jeg er 40, og de er flyttet hjemmefra, siger Louise og smiler.


Læs også...
Nadja kæmper med kræften
Single og sygeplejerske