Amanda S: Min søn opereret

Amanda Sisse er stolt af sin søn William på tre år. Særligt i disse dage, hvor han netop har været igennem en operation. –Han tog det bare så sejt, siger Amanda Sisse.

William er tilbage i topform efter operationen.

 

-William klarede det bare superflot. Han var så sej, da han fik narkosemasken på. Lå bare lige så stille, og ventede på, hvad der skulle ske. Amanda Sisse, 22, fra De Unge Mødre er både lettet og stolt over, hvordan det gik, da hendes søn, William, 3, da han blev opereret.

LÆS OGSÅ: Min datter kom hjem efter 8 år

William har siden en gang i februar haft en del vand i ørene. Men han har ikke, som så mange andre ørebørn, lidt af den ene ørebetændelse efter den anden.

Frisk og fuld af liv

-Nej, heldigvis ikke. Han har heller ikke problemer med sit sprog, eller andet, der tyder på, at han hører dårligt. Faktisk forstår jeg ikke rigtigt, hvorfor han skulle opereres, siger Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ: Stukket ned i 7. måned

-Men det mente lægerne var en god idé, så nu har han så fået lagt dræn i ørene.

Operationen har ikke efterladt ar eller andet, der kan ses, og det er Sisse Amanda naturligvis glad for.

-Men det allerbedste er, at han er fuldstændig sig selv. Frisk og fuld af liv også selvom, der kun er gået et par dage siden operationen, siger hun.

Det bliver sjovt

Lige da Ude og Hjemme taler med Amanda Sisse, er hun og William på vej i Zoologisk Have.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse opsang til os alle

-Det skal nok blive sjovt, siger hun med et stort smil.

Tilfældigvis falder operationen samen med, at Amanda Sisse prøver at stoppe med rygning.

-Det går rigtigt godt med mit rygestop - eller rettere sagt min rygepause. Det er jeg begyndt at kalde det, for jeg har hørt, at det gør det lettere at gennemføre, hvis man ser sådan på det, forklarer Amanda Sisse.

Aldrig dolumenteret

LÆS OGSÅ: Ellen tabte 32 kilo

For øvrigt er der nogle, der mener, at voksnes rygning kan påvirke små børn på en måde, så de får problemer med ørene. Men lægevidenskaben er ikke sikker på, at det er tilfældet.

-Jeg kan ikke afvise, at der er en sammenhæng, men det er aldrig blevet dokumenteret, siger tv-lægen, Peter Qvortrup Geisling til Ude og Hjemme.