Amanda Sisse om børnefri weekend: Det er luksus

Hun medgiver at det måske er lidt tarveligt. Men for Amanda Sisse er de månedlige børnefri weekender også en luksus. Selv når det bliver en weekend med sygdom og influenza.

-Denne weekend var min månedlige børnefrie weekend – og det er luksus. Sådan starter Amanda Sisse fra De unge mødre et indlæg på sin blog.

 -Det er så tarveligt at sige det, og jeg ved det godt, men de weekender, ser jeg tit frem til. Og selvom jeg elsker at bruge tid med min dreng, mere end noget andet, så elsker jeg også, når jeg ikke skal bruge tid med ham hahaha.  Det tror jeg nu, de fleste forældre kender til, om de vil indrømme det eller ej.

LÆS OGSÅ: Peter om sit livs store kærlighed: Sådan mødte jeg Katherina

Selv når Amanda bliver ramt af sygdom er en weekend uden forpligtelser en dejlig weekend. 

Tilbage på toppen

-Men tidligere på ugen, blev jeg ret meget syg med influenza-lignende symptomer, og derfor skulle weekenden egentlig bare bruges på at blive rask – ikke lige det fedeste at “spilde” sin børnefri tid på, og så alligevel, for der er satme heller intet værre end at skulle tage sig af andre, når man selv har det helt elendigt, så det var faktisk helt vildt fantastisk bare at bruge en hel weekend på sofaen, med dyner, godt selskab, gode serier og rå hygge. – med alt lige inden for rækkevidde, den ultimative frihed som forældre, skriver Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ. Silas Holst: Derfor har jeg været så stille

Præcis sådan en weekend havde Amanda Sisse sidste weekend. Men hun fik det hurtigt bedre. Søndag kunne skrive, at hun var tilbage på toppen – og klar til at være sammen med William.

Lider af højdeskræk

-Men i dag var jeg på toppen, havde det allerede meget bedre i går, så jeg var sikker på, at når William kom hjem, ville jeg ha en masse fornyet energi, og det havde jeg i den grad, så meget at jeg ville ud og nyde det gode vejr med William, når han kom hjem, og det fik vi i den grad også gjort, vi tog nemlig turen til Zoologisk have, hvor vi fik en masse timer til at gå, i hinandens selskab. Og William fik mig lokket op i det forbandet tårn – Shiiiiiiit!

LÆS OGSÅ: Nana fra TV: Nu vil jeg have min egen familie

Det var virkelig en udfordring, fordi jeg lider af højdeskræk. Selv en halv time efter, vi var kommet ned, rystede mine ben fuldstændigt – men hvad man ikke gør for de små banditter, og William lovede mig at “Mor, jeg skal noook passe godt på dig, bare bliv sammen med mig” … Så blev vi den oplevelse rigere, skriver hun.