Brian fra Singleliv: Alt handler om ungerne

I Singleliv kæmpede Brian med at finde den eneste ene. Her fem år efter er hans liv vendt helt rundt

Vi lærte Brian at kende som single i Singleliv. I dag har han sin egen familie med konen Bettina.

Det var svært ikke at holde af Brian Nørremark, da han åbnede dørene ind til sit ungkarleliv i kanal4 programmet Singleliv for fem år siden. Uden at pynte på virkeligheden fortalte han ærligt om sin svære jagt på kærligheden og om hverdagen alene, hvor menuen stort set dagligt stod på havregryn med rosiner.

Far til to drenge
I dag lever han et fuldstændig anderledes liv, hvor han er gift med Bettina og far til drengene Bertram på et halvt år og Benjamin på to år.

LÆS OGSÅ: Brian og hans kæreste var nødsaget til at få en abort

-Alt er lavet om, siden jeg var single. Dengang havde jeg masser af tid og skulle ikke tænke på andre end mig selv. Nu er hele vores liv tilrettelagt efter ungerne. Vi står op kvart i fem, og vi går kun ud, når alt er absolut planlagt. Men det er fair nok. Jeg har drukket de drinks, der skulle drikkes, siger Brian, som ikke lægger skjul på, at der tærer på kræfterne at få to børn så tæt på hinanden.

Det er rockerhårdt
- Det er rocker-hårdt. Men det er også det fedeste i verden. Nu kommer jeg hjem til en søn, der løber mig i møde og råber: far.

Stressende at være single
Brian savner ikke sin singletid, hvor han i jagten på kærligheden var igennem alt lige fra pinlige dates med larmende tavshed til scorekurser og makeovers.

LÆS OGSÅ: Putte dropper Singleliv og falske venner

-Jeg synes, det var stressende at være single. Jeg skulle hele tiden minde mig selv om at være på jagt og brugte meget tid på at skrive mails til folk på nettet uden at få noget ud af det. Men jeg tror på, der er en grund til, man skal så meget igennem.

- Man finder jo ikke den perfekte kæreste i første forsøg, siger Brian, som mødte sygeplejersken Bettina for fire år siden. Da de stødte ind i hinanden til en fest, havde hun aldrig hørt om hverken Brian eller programmet Singleliv.