Camilla en uge efter operation: Endelig går det bedre

Camilla Framnes har oplevet en uge med smerter efter sin brystoperation. ”Jeg har været inde i min egen lille osteklokke,” forklarer hun.

- Der gået en uge efter jeg fik foretaget min brystoperation, og i går var min første gode dag, hvor jeg faktisk kunne begynde at hjælpe lidt til herhjemme. Har haft meget ondt, så jeg har været inde i min egen lille osteklokke, og har kun lige kunne “klare” mig selv, skriver Camilla Framnes på sin blog, hvor hun dag for dag fortæller, hvordan hun har haft det, fra hun blev opereret sidste onsdag og til i dag.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om sin operation: Derfor fik jeg nye bryster

- Jeg har ventet MANGE dage på den dag, glædet mig fuldstændig vildt. Jeg sov ikke meget natten op til, nerverne var fuldstændig uden på tøjet, jeg havde jo ingen ide om, hvad der ventede mig, andet end jeg stod overfor at få et KÆMPE ønske opfyldt, skriver hun om den dag, hvor hun på Nygart Privathospital i København fik løftet og forstørret sine bryster..

Jeg begynder at få dårlig samvittighed

Selve operationen gik fint. Men i dagene efter er Camilla både plaget af træthed – og af smerter. For eksempel skriver hun om sig selv fire dage efter operation og hjemme fra København:

- Stadig mere eller mindre overdækket af smerter, og stadig meget handicappet. Men mit HÅR er ikke blevet vasket i ja 4 dage, og SHIT etage vask fungere fint, men man føler sig altså bare ikke ren. Så min dejlige mand, satte mig på en skammel inde i badet, også har han ellers vasket mit hår, redet det, sat det, han gør det skide godt.

Dagen efter, på femtedagen, er Camilla så småt ved at komme op til overfladen.

- Det blir bedre og bedre med mig HELDIGVIS, jeg begynder at få lidt dårlig samvittighed over for Kevin og børnene. “bliver ved med at fortælle mig selv, det bare lige en kort periode”, MOR her bliver mere lykkelig på den anden side, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har født: Drama efter hjemmefødsel

- Men må nok tilstå det hårdt ikke bare lige kan give et nap med, ENDNU mere hårdt jeg ikke kan løfte Victor, og føler ikke rigtig, jeg kan trøste og være ligeså god, når ikke jeg kan holde ham ind til mig. Så alt med Victor foregår med Kevin ved min side, eller nede på gulvet. Heldigvis kan jeg også mere og mere der, jeg skal bare ikke løfte.

Knækket tand og sygdom

Og da hun skriver sin blog torsdag er det med lidt mere glæde:

-Jeg er på toppen, føler mig så frisk og klar. Netop indtaget et fest måltid, bestående af en halv rugbolle med Philadelphia Light smøreost, snackpeber, æbler i skiver med et lille spejlæg til. MUMS – ialt 228kcal, skriver Camilla.

Undervejs måtte Camilla også lige træde til som mor. Først knækkede hendes dreng Sebastian en fortand, da han fjollede rundt med sin bror, og så var det afsted til tandlægen. Tanden blev nogenlunde fikset, men det er en blivende tand og dermed en blivende skade. Så Camilla håber bare, at tanden ikke bliver grim, og at Sebastian ikke vil blive drillet.

-Nu er den i hvert fald fikset, og man kan ikke se den har været i stykker, andet end mor her, skriver Camilla.

LÆS OGSÅ: Puk frygtede for sin søns liv: Liam indlagt

Også lille Victor meldtesig med behov for omsorg.

-Dagen starter knap så godt, Victor vågner med 39 i feber, så han var bare rigtig pylret og et hængetræ på FARMAND. “AV mit hjerte, MOR PLEJER ALTSÅ ALTID AT VÆRE BEDST, men MOR KAN IKKE LØFTE”. Godt vi har dig Farmand Kevin, skriver Camilla.

Du kan læse meget mere om Camillas uge på hendes blog, camillaframnes.dk.