Camilla venter sit sjette barn

Camilla Petersen fra De unge mødre er gravid og venter sit sjette barn til august

Da den dengang 20-årige Camilla Petersen ventede sit tredje barn, sagde den jævnaldrende kæreste Benjamin, at nu var det også slut. Parret skulle ikke have flere børn, understregede han i et af afsnittene af den populære realityserie De unge mødre.

Men fem år senere er kæresteparret, der giftede sig foran snurrende kameraer sidste år, blevet forældre til fem børn. Seneste skud på stamtræet er Lærke på et år, derefter følger Lykke på to, Niklas på fire, Jonas på fem og Kaspar på seks. Og til august kommer så endnu et lille barn til søskendeflokken.

Galleri: Se Camillas familie

- Det var ikke planlagt, men vi glæder os alligevel. Ingen af os havde lyst til at få det fjernet, da vi først stod med en positiv test i hånden, fortæller Camilla, 25 år. Også Benjamin har forenet sig med tanken om at skulle være far for sjette gang. For som han siger: "Så gør en fra eller til ikke den store forskel."

- Det er skønt med så mange børn, de har stor glæde af hinanden, og vi får en masse kærlighed tilbage, siger han, der til daglig er ansat som mekaniker på et autoværksted i Øster Stillinge ved Slagelse.

De unge mødre: Baby eller beskidt hjem

Camilla afsoner for tiden den samfundstjeneste, som hun fik, fordi hun købte et hus for en arv og samtidig fik kontanthjælp. Bagefter er det hendes plan at begynde på en uddannelse, selv om en snarlig barsel venter forude.

- Vi klarer os fint økonomisk og synes ikke, at det er dyrt at have så mange børn. Vi får masser af tøj til børnene, og når vi køber ind, er der tale om storkøb, og det sparer vi mange penge på, forklarer Camilla, hvis mormor også er sød til at forkæle sine oldebørn. Blandt andet med årskort til alle til BonBon-Land.

Benjamins forældre er også gode til at snuppe alle børnene, så det unge par kan få alenetid sammen. Noget, de er blevet meget bedre til at prioritere efter at have medvirket i De unge mødres drøm, hvor parret fik parterapi for åben skærm.

- Vi kan da stadig skændes, men nu har vi fået værktøjerne til at håndtere problemerne. Vores forhold er helt klart blevet bedre, understreger Camilla. Og selv om nogle familiemedlemmer mener, at parret skulle have ventet med at blive forældre, til de havde fået sig en uddannelse, er Camilla jublende lykkelig over sin familie.

- Familien taler om, at man skal realisere sine drømme først. Men min drøm har aldrig været at få en uddannelse. Det har været at få mig en stor familie. Og det er lykkedes, siger Camilla og tilføjer, at barn nummer syv dog ikke vil komme på tale. - Nu ER det altså slut, siger hun med et smil.


Foto: Steen Wrem