Christina er alene med tvillinger

Christina Skudstrup Startoft fra Hvidovre ved København har nok at se til. Fem af ugens syv dage er hun alene med tvillingerne Isabella og Tobias.

Christina Skudstrup Startoft fra Hvidovre ved København har nok at se til. Fem af ugens syv dage er hun alene med tvillingerne, Isabella og Tobias, da Christinas mand, Michael, arbejder som konstabel i Varde.

- Selvfølgelig kan det være hårdt at gå alene med børnene, men på den anden side vidste jeg, hvad jeg gik ind til. Jeg håber, at Michael på et senere tidspunkt får job tættere på København, siger 22-årige Christina, kendt fra tv-serien "De unge mødre" på Kanal 4.

Læs mere: Christina. Jeg har brug for hjælp

I femte graviditets-uge begyndte Christina at bløde og blev derfor indkaldt til et tjek på hospitalet.
- Personalet så underligt på mig og sagde: Du skal altså have tvillinger. Jeg rejste mig op fra briksen, mens tusind tanker fór gennem hovedet. Hvordan skulle jeg klare at være alene med børnene? Og hvad med fødslen. Jeg var også bange for, hvordan Michael ville reagere, fortæller hun.

Læs også: Christina: Jeg skal skilles

Christina ringede til Michael på kasernen.
- Han troede ikke på det i begyndelsen. Jeg spurgte ham, om jeg skulle sende billedet af de to kastanjer. Så gik det op for ham, at det var rigtigt, og heldigvis blev han meget glad, fortæller Christina, der fødte to sunde og raske børn den 18. august.