Gallapremiere på De Unge Mødre

Onsdag var der gallapremiere på De Unge Mødre afsnit 300. Se billeder fra gallapremieren her!

Onsdag var der gallapremiere på De Unge Mødre afsnit 300 i Grandteatret i København. Her kan du se et udpluk af pigerne i deres smukke kjoler. Læs meget mere i Ude og Hjemme i næste uge.
 

Nadia Kaagh havde taget sønnen 8-årige Sebastian til galla. Hendes yngste søn Sakarias var influenzaramt og blev passet hos sin mormor. Nadia havde valgt en sort kjole, som hun har købt under en ferie i Miami.

Det er 2½ år siden, hun medvirkede i De unge mødre. En tid, hun husker tilbage på som god.

- Det var positivt at kunne vise, at vi var gode forældre, sagde Nadia, der stadig kæmper mod kræften og får kemobehandlinger, der holder leukæmien i ave.
- Lige nu har jeg det godt. Men desværre skifter det i perioder, fortalte hun.

 

Sine Josephsen, 19, fra Svendborg med sønnen Oliver på armen. Hun havde fundet sin yndige galla-kjole i Vila.

- Det har været en sjov oplevelse at se, hvordan det foregår bag kameraet, når de laver fjernsyn, siger hun. Signe var med i 9. og 10. sæson af De unge mødre.

- Folk har altid en masse at sige om programmet, men de kender mig jo ikke. Jeg har lært at holde mig til dem, jeg kender, siger hun med et smil.

 

Bente Vibeke Andreasen, 25, havde i dagens anledning fundet sin gamle nytårskjole frem. For halvandet år siden flyttede den ikke længere så unge mor til København med datteren Emma.

- Jeg har lært en masse søde piger at kende gennem programmet, og jeg har stadig kontakt med flere af dem over facebook. Jeg meldt mig egentlig til serien for at vide, at unge mødre også kan være gode mødre, men folk ser jo kun et kvarter af ens liv, og så tror de, de kender en og dømmer en ud fra det, siger Bente.

 

Line Cecilie Sørensen, 19, med sønnen Lucas på armen. Line Cecilie lyste op i rummet med sin flotte bronze-top og sort nederdel i moderigtige '50'er-stil. Det sidste halve år har hun boet i København sammen med sin mor og sin søn, mens hun arbejder på sin drøm om at blive feteret pop-prinsesse.

- Det har været en blandet oplevelse at være med i De unge mødre. Jeg har mange sjove oplevelser med kameraholdet, men jeg har egentlig ikke bidt så meget mærke i, at det er blevet sendt på tv, siger hun og gør reklame for sin nye facebook-side LC Music.

 

Hannah Chordt Nielsen, 23 år fra Kalundborg, med datteren Angela. Hannah nyder at skille sig ud fra mængden og at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Smykkerne er special-designet til dagen af Glitz Couture, og kjolen fra Black no. 1 i Studiestræde i København har samlet inspiration fra de japanske tegnefilm.

Hannah var kun med i De unge mødre i en enkel sæson, fordi hun fik en depression, men hvis det står til hende, er hun ikke færdig med at lave fjernsyn.

- Jeg skal ikke være med i De unge mødre mere. Det var sjovt, og jeg har fået nye venner og bekendte, men i fremtiden kunne jeg godt tænke mig at lave noget andet. Måske børne-tv, siger Hannah, der har lært, at det kan være en meget dårlig idé at google sig selv:

- Jeg søger ikke på mig selv på nettet mere. Folk skriver så meget. Jeg vil hellere have, at de skriver det direkte til mig, end at de bagtaler mig, siger hun.

 

Louise Papanicolas, 25, havde fundet en sexet strutskørt frem til gallafesten.

- Jeg har lånt toppen af min mor, og nederdelen havde jeg i skabet, fortæller hun.

Louise var nødt til at klæde om til galla på et toilet på Hovedbanegården i København, fordi hun kom med toget helt fra Kolding.

- Jeg har været rigtig glad for at være med i De unge mødre. Og det er fedt at komme her og møde alle de andre igen. Jeg snakker med omkring 10 af dem på facebook, mest Katherine og Nadia, siger hun.

 

Kristina Landin, 22, havde fundet en stramsiddende lille sort kjole frem til dagen. Her er hun med sønnen Marcus.

- Det har været en udfordring at være med i De unge mødre, men jeg er vokset med opgaven. Men lige nu har jeg ikke noget at give til folk om mit privatliv. Jeg har fundet ud af, at tv ikke skal fylde mit liv. Jeg skal bare være mig selv lidt, siger Kristina, der ikke har opgivet håbet om at finde den eneste ene.

 

Malou Stella Navarana Rasmussen, 19, ankom son den sidste til festen med sin søn Tino. Den unge mor var uden tvivl festens mest sexede pige. Hun var iført en stramtsiddende sort sag, som kun lige netop skjulte de nye silekonebryster.

- Der er 450 milliliter i hvert bryst, fortalte den unge mor stolt. Hun har været ked af sine bryster, siden hun fødte Tino.

- Jeg havde ret store bryster før, men efter fødslen gik luften ligesom lidt ud af dem, sagde hun.

Læs mere i Ude og Hjemme i næste uge!

Læs også: De Unge Mødre nye sæson

Drømmer du om en ny gaderobe? Med en rabatkode til Vila får du råd til langt mere. - Få din rabatkode her rabatkoder vila