Gensyn med Camilla og Malou Stella

Efteråret byder på et gensyn med 'gamle' kendinge og nye ansigter i De unge mødre. Se video

Tirsdag den 17. august kl. 21.00 tager kanal 4 hul på den 11. sæson af De unge mødre. Seerne kan glæde sig til et gensyn med Malou Stella, Hannah, Camilla Framnes og tvillingemoderen Christina. De unge mødre byder også velkommen til et nyt ansigt i serien - den 19-årige Natacha Nikita fra Albertslund.

Læs også: Christina skal skilles

Sidst seerne slap "De unge mødre", lod tvillingemoderen Christina sig skille fra manden og Hannah fik grønt lys fra kommunen om, at hun kunne flytte fra mødrehjemmet og ind i egen lejlighed med datteren Cecilaya. Malou Stella måtte endnu en gang skyde en hvid pil efter sin 9. klasses eksamen og ikke mindst drømmen om at flytte til København. I den nye sæson følger Kanal 4 op på de tre unge mødres skæbner, og giver seerne muligheden for at se, om pigerne klarer skærene.

Nyt ansigt
De unge mødre" præsenterer også et nyt ansigt. Nemlig den 19-årige Nikita fra Albertslund. Når vi møder Nikita første gang, er hun højgravid og lige flyttet hjemmefra. Hun har det derfor lidt mærkeligt med at sidde alene i sin nye tre-værelses lejlghed. Nikita er nemlig alene omkring sin graviditet, da faderen til hendes barn bor i Tyrkiet. De var oprindeligt forlovet, men da hendes tyrkiske kæreste erfarede, at Nikita var gravid, stoppede forholdet. Spørgsmålet er så bare, om Nikita kan klare debuten som mor uden en far ved hånden, eller om de kan genfinde kærligheden?

Læs også: Hannah reddede sin datters liv

Christina fra Århus, Katherina og Natasja er fortsat med og efter sin deltagelse i "De unge mødres drøm" vender Camilla Framnes fra Ålborg tilbage til reportageserien. Udover Malou Stella er Camilla den unge mor, som har været med i flest sæsoner af "De unge mødre". Så det bliver et kærkomment gensyn. Efter Camillas vellykkede vægttab på ca. 20 kg. er det store spørgsmål nu, om Camilla stadig holder vægten og om hun efter sin barsel kan finde sig et job.


Se video fra den nye sæson