Gravid og forladt

Efter Natacha bragte nyheden om graviditeten for den vordende far, forsvandt hans kærlige følelser hurtigt

Foto: Morten Mejnecke

En sommerflirt i Alanya i Tyrkiet endte med en graviditet for 19-årige Natacha Nikita Skytte fra Albertslund. I dag er hun otte måneder henne og kan føde, hvornår det skal være. Men hun bliver den eneste til at tage imod det lille nye barn. For sommeflirten ønsker under ingen omstændigheder at være far til hendes barn.

- Jeg har grædt meget og været rigtig ked af det. Men jeg har affundet mig med det, og nu gider jeg slet ikke have noget med ham at gøre, efter at han har behandlet mig sådan, siger Natacha, der er ny pige i realityserien "De unge mødre".

Ferieflirt
Hun var på ferie sidste sommer sammen med sin mor, da hun faldt for den charmerende tjener på den lokale restaurant, og følelserne var gengældte. Resten af ferien tilbragte de sammen, og da ferien var slut, udvekslede de telefonnumre.

Læs også om Camilla fra De unge mødre: Jeg har endelig fået job

Forbindelsen var rødglødende mellem Danmark og Tyrkiet, og parret besluttede, at Natacha var nødt til at komme tilbage og bo hos ham i de tre måneder, som hun kunne få visum til. Det gjorde hun, og forelskelsen blev til mere. Han faldt på knæ, og de besluttede, at han skulle komme til Danmark og bo i vinterhalvåret.

Natacha vendte hjem igen, men som tiden gik, kunne hun mærke en forandring i hans stemme, når de ringede sammen.

- Han virkede ligeglad og kold, når vi talte sammen, og det irriterede mig. Så ofte endte det med, at vi skændtes, fortæller Natacha. Tre måneder senere afslørede en graviditetstest, at hun gravid. En nyhed, der ikke faldt i god jord hos den tyrkiske unge mand.

Læs også om Kristina fra De unge mødre: Jeg skal giftes

Forlangte abort
- Han forlangte, at jeg fik en abort, men jeg måtte forklare ham, at det var alt for sent, og at jeg i øvrigt også havde tænkte mig at beholde barnet, siger Natacha. I lang tid forsøgte hun at overtale ham til at påtage sig faderrollen, men han var kold og lagde ikke skjul på, at han allerede var sammen med andre piger.

Til sidst opgav Natacha og meddelte ham, at hun ikke ville bruge mere tid på ham. Fremtiden gjaldt nu hendes lille barn.

Skal opkaldes efter sin far
- Jeg ved, at det bliver hårdt, men jeg har min mor og veninder, der vil hjælpe mig, siger den kommende unge mor. Børneværelset er klart, babytøjet ligger i kommoden, og navnet til den ventede dreng er fundet.

- Han skal opkaldes efter sin far og hedde Remi. Jeg har ikke tænkt mig at skjule for mit barn, hvem der er hans far, siger en beslutsom Natacha.