Gravide Hannah Melissa: Jeg er ved at være træt af kvalme

Hannah Melissa er gravid og skal føde til efteråret. Hun glæder sig, men er ved at være træt af kvalme. Det plager hende dog ikke mere, at hun havde kræfter til at gå i teatret med Amanda Sisse for at se den nye musical ”Hairspray”.

-Det går fint. Min mave trives og jeg glæder mig, siger Hannah Melissa, mens hun er på vej ind til gallapremiere på musicalen ”Hairspray” sammen med veninden fra De unge mødre, Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ; Camilla til sine børn og til Kevin: I er mit guld

Men hun må dog indrømme, at hun også denne gang er plaget af kvalme i forbindelse med sin graviditet. Hannah Melissa og hendes kæreste René blev for bare 10 måneder siden forældre til lille Molly, og hun har i forvejen datteren Cecilya på 6 år. Nu venter hun så sit tredje barn til september.

Vi vil have 4 børn

Da hun var gravid med Molly, var hun stærkt plaget af kvalme og led også af bækkenløsning. Denne gang er kvalmen tilbage, men det er måske ikke helt så slemt som sidste gang, mener Hannah Melissa.

-René og jeg har længe talt om, at vi skulle have fire børn. Men med al den kvalme, ved jeg ikke rigtigt, siger Hannah Melissa med et smil, der er så stort, at det er tydeligt, at hun stadig satser på de fire.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0 overvandt nerverne

Hannah Melissa og René har ikke været med i denne runde Af De unge mødre. Men hvem ved, det kan være, at de er på vej tilbage.

-Jeg ville sådan set gerne, siger hun.

-Men René er ikke helt enig med mig.

Bryllup må vente

Det kan måske skyldes, at han har travlt med sit nystiftede sikkerhedsfirma. Han er blevet selvstændig, og det kræver meget arbejde i starten.

På lidt længere sigt har René planer om at åbne et opholdssted for unge med kriminel baggrund i Silkeborg, og hvis det bliver til noget, vil Hannah Melissa også være med i arbejdet.

LÆS OGSÅ: Johan mistede kæreste og ven i tragedie

Men lige nu gælder det hans sikkerhedsfirma. Til gengæld er det ikke lige op over med et bryllup. Det er ellers ved at være nogle år siden, at René friede, men indtil videre må turen op ad kirkegulvet vente lidt endnu.