Hannah Melissa: Ædt op af jalousi

Hannah Melissa fra De unge mødre nærer et inderligt had og jalousi til en pige, som både hende eks og nuværende kæreste har været sammen med. Jalousien har tærret så meget på hende, at hendes forhold var i fare. Nu har hun fået hjælp.

- Jeg har i flere år haft et inderligt had og en overdrevet jalousi til en pige, afslører Hannah Melissa fra De unge mødre på sin blog.

Jalousien har været så voldsom, at den har givet problemer i forholdet, hvor skænderier blev hverdag, på trods af at René har gjort alt for at bevise, at jalousien var ubegrundet.

- Jeg føler der er noget galt med mig, på grund af det dybe had jeg har, som jeg føler, burde være forsvundet for længe siden, men jeg må acceptere og erkende, at sådan er verdenen ikke for mig, fortæller hun.

- For René og jeg har det også kostet mange skænderier, en masse tårer og egentlig også mistillid, fortsætter hun.

Læs også: Henriette fra "Nyskilt" skilt fire måneder efter sit drømmebryllup: Mit hjerte var knust i et år

Et problemfyldt forhold

Hannah had begyndte at spirre for flere år siden. Dengang var hun sammen med Maks, som hun også nåede at blive forlovet og planlægge bryllup med.

Hun mødte Maks på en familieinstitution, hvor hun var med Cecilya, mens Maks var der med sin kæreste og deres fælles barn. Hannah Melissa og Maks blev forelskede og var kærester i tre år. Men det var tre år fyldt med problemer.

- Min ekskæreste havde et barn med den her pige, og han fandt så sammen med mig. Der gik noget tid, og han prioriterede udelukkende hende og deres fællesbarn fremfor mig og hans “nye” liv, fortæller hun.

- Dermed ikke sagt at han ikke skal have tid til sit barn, for selvfølgelig skal han det, men det hele tog overhånd, uddyber hun.

- Hun begyndte at kontakte min daværende kæreste, de skrev sammen bag min ryg, hun kontaktede mig og dukkede op på min bopæl med trusler om, at jeg bare skulle holde mig væk, fortæller Hannah Melissa og afslører, at Maks var hende utro gentagende gange med moren til hans barn.

- Det var frygteligt at gå igennem, og det ramte mig ekstremt hårdt psykisk, fortæller hun.

Men hun holdt ud, for hun drømte om en kernefamilie med barn, mand og et velfungerende liv.

- Jeg blev ved med at håbe, skriver hun.

Men det gik ikke. Efter tre opslidende år gik de fra hinanden.

- Og jeg havde stadigvæk et inderligt had til både min ekskæreste og pigen han havde barn med.

Læs også: Tina aflyste skilsmissen efter baby-lykke: Lille Natasja redder familien

Jalousien fortsatte med René

Så mødte Hannah Melissa sin nuværende kæreste René og blev igen forelsket.

- Vi havde det fantastisk sammen det første stykke tid, indtil jeg så fandt ud af, at han for få måneder tilbage også havde været sammen med den her pige, som mit had var så stort til, fortæller hun.

Det er to år siden nu, men i de to år er skænderierne mellem dem blot eskaleret.
- Han har alligevel været stærk og gjort alt for, at bevise sin kærlighed til mig, fortæller Hannah Melissa.
- Han blokerede hende alle steder og har gjort og gør stadig alt for at overbevise mig om, hvor god jeg er for ham. På trods af det, fortsatte skænderierne og intet hjalp, fortæller hun.

Derfor har de besluttet sig for, at det er på tide, at Hannah Melissa får hjælp.

- Vi besluttede os for, at noget måtte gøres, for vores forhold var ved at glide fra hinanden grundet min jalousi, fortæller hun.

Læs også: Vuggedød: Baby kvalt i forældrenes seng

Hannah Melissa har været til hypnotisør.
- Siden min første session har der ingen skænderier været, og jeg føler mig lettet - mere end nogensinde før, fortæller hun.

- Langt om længe er min drøm om familielivet blevet virkeliggjort. For et halvt år siden fik vi endnu en skøn prinsesse, så alt er skønt, som det burde være, skriver hun på bloggen.