Hannah Melissa atter i kommunens søgelys

Den unge mor lovede ro i hjemmet, men er netop blevet smidt ud af sin lejlighed.

Den 19-årige Hannah Melissa, som er mor til Cecilya, har siden datteren kom til verden, konstant været i kommunens søgelys, og flere gange har der været snak om, at datteren skulle tvangsfjernes. Hannahs evner som mor er igen oppe at vende, selvom sidste sæson sluttede med, at kommunen gav hende lov til at beholde datteren.

Nu er Hannah indkaldt til ny samtale med de sociale myndigheder efter at hun og kæresten Maks er blevet smidt ud af lejligheden og aflastningsfamilien har opsagt samarbejdet omkring Cecilya.

I den kommende sæson er der gensyn med flere af pigerne

Camilla Framnes
Er i fuld gang med at planlægge det helt store bryllup med kæresten Christian i september. Selvom Camilla har tabt 50 kilo er hun stadig bekymret for om hun bliver en smuk og slank brud.

Camilla og Christian forbereder bryllup

Line Hansen med sønnen Lucas
21-årige Line Hansen fra Grenå arbejder stadig som model - mest i undertøj og bikini - og hun ønsker, a bevise at man sagtens både kan have styr moderrollen og karrieren.

Line: Jeg mistede mit ufødte barn


Camilla Sophia Nielsen
Camilla Sophia Nielsen fra Randers forsøger så vidt muligt at leve et almindeligt ungdomsliv som om hun er alenemor til sønnen Liam. Lige nu går hun på hf på et forløb, der er skræddersyet til at få plads på sygeplejeskolen. Og når den uddannelse er hjemme, er planen at søge ind som jordemoder.

Camilla: Jeg blev tidligt voksen

Camilla Petersen
Det var ikke planlagt, men vi glæder os alligevel. Ingen af os havde lyst til at få det fjernet, da vi først stod med en positiv test i hånden, fortæller Camilla, 25 år. Også Benjamin har forenet sig med tanken om at skulle være far for sjette gang. For som han siger: "Så gør en fra eller til ikke den store forskel."
Hører også til blandt de piger som kan prale af en stort vægttab. En skrap diæt før graviditeten resulterede i en et vægttab på ikke mindre en 30 kilo på 4 måneder.

Camilla og Benjamin aflyser skilsmissen

Christina Skovfoged
Christina venter sit andet barn med kæresten Kent, som hun har mødt via Facebook- Det var ikke planlagt, men jeg har længe ønsket mig børn, og med Christina føles det bare rigtigt, siger 24-årige Kent Kjæmpe, der har været den unge mors kæreste siden oktober sidste år.

Christina: Jeg blev gravid efter to måneder

Amanda Sisse
Den 24. april blev hun mor til William. Hendes storesøster har også fået barn blot fire en halv måned før, så de to nybagte mødre har meget glæde af hinanden.

Amanda: Jeg var i chok over graviditeten

I den kommende sæson er der gensyn med flere af pigerne