Kæresten utro

Først blev Hannah Melissa fra De unge mødre forladt af faderen til hendes datter. Nu er hendes nye kæreste også smuttet - Måske jeg bare helt skal droppe mænd, siger hun.

Foto: Morten Nøhr Mortensen

Hannah Melissa fra "De Unge Mødre" burde måske begynde at spille Lotto. Held i kærlighed har hun i hvert fald ikke.

Bedst som hun troede, at hun havde fundet manden i sit liv, stak han af med en anden. Romancen mellem Hannah og kæresten varede et halvt år, og nu er hun igen alene med sin syv måneder gamle datter, Cecilya.

Rosenrøde fremtidsplaner
- Jeg kan kun glæde mig over én ting: At jeg ikke også nåede at blive gravid med ham. Han pressede ellers ret hårdt på, siger hun med et skævt smil.

Indtil for et par måneder siden virkede alt rosenrødt mellem Hannah og kæresten. Planen var at flytte i et hus på den smukke Limfjordsø Fur, hvor Hannah ville komme til at bo tæt på sin mor.

Læs også: Forlovet med Maks

Lod ikke høre fra sig
Jeg troede, han var en god fyr, som jeg kunne stole på. Det var han åbenbart ikke. I fem dage lod han overhovedet ikke høre fra sig, og da jeg så endelig fik fat på ham, indrømmede han, at han havde været mig utro, fortæller hun.

Midt i vreden over kærestens svigt er der én ting, som Hannah glæder sig over ved sin nye alene-tilværelse. Nu kan hun koncentrere sig 100 procent om dagliglivet med datteren.

Flytte i ny lejlighed
På sjette måned bor de på Mødrehjemmet Sabrogaarden i Skive, hvor pædagogerne forsøger at forberede den unge mor på, at hun snart kommer til at stå med eneansvaret for datteren.
- Selvfølgelig er jeg lidt spændt, men ikke nervøs. Faktisk glæder jeg mig helt vildt, siger hun.

Læs også: Hananh reddede sin datters liv

Det er lykkedes at finde en treværelses lejlighed i Skive, som hun flytter ind i om nogle uger.

Gode nyheder
Lille Cecilya har netop været på Viborg Sygehus for at blive scannet for det hul i hjertet, som hun fik konstateret ved fødslen.
- Der er kun et lillebitte hul tilbage nu. Lægerne siger, at jeg bare skal betragte hende som helt rask.

Om et år skal hun kontrolleres igen, og der forventer de, at det er helt vokset sammen, fortæller Hannah Melissa.

Ekskæresten viser interesse
For nylig fik Cecilya for første gang et glimt af sin 22-årige far. Det var i byretten, hvor betingelserne for udbetalingen af de fremtidige børnepenge var til forhandling.

- Han kunne slet ikke lade være med at smile til Cecilya. Hans mor var også med, og hun virkede også meget opsat på at se mere til sit barnebarn, fortæller Hannah.

Ville aldrig se datteren
Ekskæresten forlod i sin tid Hannah, fordi hun nægtede at få foretaget en abort. Dengang sagde han, at han aldrig ville have noget med hende og barnet at gøre. Hannah tror dog ikke længere på, at han står så fast på den holdning.
- Der gik mange år før jeg fik et forhold til min egen far. Men det har jeg i dag, og det er dejligt. Så mon ikke også Cecilya får noget med sin far at gøre, bemærker hun.

Slut med mænd
Efter at være blevet forladt to gange inden for det seneste halvandet år har Hannah indtil videre droppet tanken om et nyt forhold.
- Måske er det også meget godt. Især nu hvor vi skal til at i gang med vores nye liv uden for mødrehjemmet.

Om en måned begynder Cecilya i vuggestue, og efter sommerferien er det planen, at Hannah skal begynde på VUC. Drømmen er en uddannelse som sygeplejerske.
- Så må det med mænd og flere børn vente, siger hun med et smil.

Hannah reddede sin datters liv

Vind femte sæson af De unge Mødre på dvd