Katharina flytter for kærligheden

Katharina flytter gerne for at være sammen med sin nye kæreste, Peter, og han er vant til ’ De unge mødre’. Det er nemlig hans tredje kæreste fra programmet.

Foto: Gregers Kirdorf

Selv om hun er vokset op og har al sin familie i Vejle, er 23-årige Katharina Pedersen fra "De unge mødre" klar til at begynde et helt nyt liv i hovedstaden sammen med sin fem-årige søn Mikkel. For her bor hendes nye store kærlighed, og denne gang føler hun den helt rigtige kriller i maven.

- Jeg har aldrig oplevet den følelse før. Det er som om, at det lige præcis er ham, jeg har manglet. Som den sidste brik i puslespillet, siger Katharina og kan slet ikke lade være med at smile.

Læs også: Katharina flytter for kærligheden

Hun taler af erfaring. For Katharina har haft en del forhold, siden Nico, der er far til Mikkel, forlod hende under graviditeten. Fælles for alle forholdene er, at de ikke har holdt særligt længe. Men denne gang er det anderledes, mener Katharina, der slet ikke kan undvære kæresten fra Købehavn, der selv er en af kendisserne fra Kanal 4's populære realityserie om de unge mødre.

25-årige Peter S. Kragh fra Amager har været kæreste med Christina Brodersen fra serien, og sammen har de sønnen Lucas på fem. Men da forholdet til den unge mor gik i stykker, faldt Peter for Bianca, der en overgang også medvirkede i programmet.

- Det er altså helt tilfældigt, griner han. Katharina og Peter fik for alvor øje på hinanden ved en stor gallafest, hvor seriens afsnit 200 blev fejret. Men da begge havde kærester, forblev det på et venskabeligt plan.

Læs også: Katharina og Peter er blevet forlovet

- Men der var helt klart noget i mig, der var faldet for Peter, siger Katharina, der dog måtte vente et halvt år, før han var ledig. - Vi havde kun sms'et sammen siden festen, men da vi så sås, var vi ikke i tvivl. Der var helt klart noget imellem os, forklarer Katharina.

Parret har siden pendlet frem og tilbage mellem Amager og Vejle for at pleje deres forhold, og hver anden weekend er Peters søn Lucas også med.
- Vores to drenge er jo jævnaldrende, og de leger rigtig godt sammen, så der er ingen problemer. Vi har faktisk mere tid til os selv, fordi de er så optagede af at lege, siger Katharina, der for første gang dater en fyr, der også er far.

- Det er nemmere, for Peter ved, hvad det vil sige at være forælder. Der er altså et barn, der skal tages hensyn til, og det har nogle fyre svært ved at forstå, siger den unge mor. Og Peter er fuldstændig enig: - Jeg har helt klart lettere ved at sætte mig ind i hendes sted, når jeg selv er far. Det er da en fordel, siger han og lægger ikke skjul på, at han er forelsket til op over begge ører: - Jeg savner hende rigtig meget, når vi ikke er sammen. Og jeg håber, at hun og Mikkel vil flytte over til mig på et tidspunkt, siger han, hvilket Katharina straks kan nikke ja til.

- Vi flytter gerne til København, så vi kan være sammen hver dag, siger hun.