Kristina skal giftes

Kristina er ligeglad med, hvad andre tænker om forholdet til den 22 år ældre Bjarne. – Jeg elsker ham og vi skal giftes, siger hun.

Foto: Jørgen Ploug

- Jeg er blevet forlovet, fortæller 22-årige Kristina Landin, som tidligere var fast inventar i "De unge mødre". Hun viser stolt sin guldring frem. Den udkårne er 44-årige Bjarne Gregersen.

De var kærester i et halvt år i 2009 og har nu fundet sammen igen. - Det var svært for mig at erkende mine følelser dengang, for jeg traf mine beslutninger ud fra, hvad andre tænkte om mig, siger hun ærligt. Senest har Kristina været med i programmet "De unge mødres drøm", hvor hendes største drøm var at finde den ægte kærlighed - helst med en mand under 30 år.

Læs også om Katharina: Flyttet og forlovet

- Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg skulle have en kæreste, der er så meget ældre end mig, siger Kristina Hun kærestede med en på sin egen alder og en, der var lidt yngre, men det gik ikke. - De to forhold har ikke været nogen skam, for det har lært mig, at det er Bjarne, jeg elsker og skal være sammen med. Det er ægte kærlighed, fortæller hun.

Se video fra den nye sæson af De unge mødre

Sagde undskyld
Efter tre måneder helt uden kontakt tog Kristina sig sammen og skrev et brev til ham, hvor hun undskyldte for alle misforståelserne. Til hendes store overraskelse svarede han lynhurtigt. - Han var positiv og glad for mit brev. Jeg er også den eneste ene for ham, fortæller hun. I mellemtiden har Bjarne dog fået job som indsatsleder i Grønland.- Det er en sindssygt hård prøve at være nyforelskede og 5.000 km fra hinanden. Vi savner hinanden ufattelig meget, siger hun. I slutningen af maj kom han hjem på besøg, og det nyforelskede par var sammen uafbrudt i tre uger. Inden han tog af sted igen, beseglede de den 12. juni deres kærlighed med en forlovelse.

Læs også: Drømmer om at blive ung mor

- Han har sagt sit job op til oktober, så vi kan få et liv sammen, fortæller Kristina. Allerede den 19. august kommer han til Danmark i tre uger igen, så de to turtelduer kan tilbringe noget tid sammen. - Jeg er glad for mit valg, og jeg glæder mig til en fremtid med Bjarne, siger Kristina.

Også hendes tre-årige søn Marcus er lykkelig. - Marcus er superglad for ham. Bjarne giver ham alt, hvad han har brug for, siger den unge mor. Bjarne har selv en datter på 18 år og en søn på 20 år. - De har accepteret det nu. Jeg har et fornuftigt venskab med hans datter. Sønnen har jeg ikke mødt endnu, men ifølge Bjarne er han okay med det, siger Kristina, der er sikker på, at hun og Bjarne skal giftes på et tidspunkt.

Læs også om Line Cecilie: Folder sig ud som side9-pige

- Jeg ønsker ligesom Kristina, at vi bliver gift. Jeg elsker hende meget højt og holder meget af Marcus, siger Bjarne til Ude og Hjemme.