Line har fået nok

Det unge forældrepar fra De unge mødre prøvede at kæmpe for forholdet. Men Line kunne ikke slippe sin mistro efter Nickis utroskab.

Den unge mor Line Capella føler, hun har gjort, hvad hun kunne. Hun har virkelig kæmpet for at bevare troen på sit forhold. Men den 23. januar gav hun op og gik fra faderen til sit barn.

- Jeg havde ikke tillid til ham mere, og når man ikke har det, holder et forhold ikke i længden, siger 22-årige Line. Hun har været igennem mange op- og nedture med ekskæreste Nicki Feldt, siden de blev forældre til Lucas for to et halvt år siden.

Dybest set var det mest nedture, hvor Line tog Nicki i at være utro. Ikke mindst var han det med en af Lines veninder, hvilket rystede hende så meget, at det ikke bare gik ud over hendes tillid til ham. Det gik også ud over hendes egen selvtillid.

- Jeg følte ikke, jeg gjorde noget godt nok, siger hun. Han var utro I lang tid prøvede parret at finde balancen igen. Men det lykkedes aldrig.

- Det var rigtig hårdt, fordi jeg havde svært ved at stole på ham. Jeg kontrollerede både hans Facebook og hans sms'er, fordi jeg vidste, han skrev med nogle piger, indrømmer Line, der i januar startede på handelsskolen i Grenaa. Her kom hun i en god klasse, fik nye tætte venskaber - og troen på, at hun måske ville få det bedre, hvis hun gik fra Nicki.

- Han kunne godt mærke, at jeg trak mig mere og mere væk fra ham, så en dag jeg fik fri fra skole, sendte han en sms, hvor han spurgte mig ligeud, om jeg ville det her. Det ville jeg ikke, og samme aften snakkede vi om det, siger Line, som føler sig meget afklaret med situationen, selv om Lucas nu bliver skilsmissebarn.

Læs også: Natacha Nikitas søn tvangsfjernet

- Jeg synes faktisk, han tager det pænt. Det er nok fordi, jeg er glad. Sidst Nicki og jeg var fra hinanden, græd jeg meget, og det påvirkede selvfølgelig Lucas, som blandt andet havde svært ved at sove. Men jeg føler, det her er det rigtige.

Line er tydeligvis kommet videre. Faktisk så meget, at hun har forelsket sig i en af sine klassekammerater og offentliggjort forholdet på Facebook. Så var det ude. Mere slipper Line dog ikke ud med om sin nye kærlighed.

- Men jeg er rigtig glad, griner hun. Knap så glad er ekskæresten Nicki.

- Da hun startede på handelsskolen, sagde jeg, at der går en måned, så har du fundet en anden. Det kom jo også til at holde, siger Nicki med et suk og forklarer, at han inden bruddet faktisk åbnede sit eget hjem for Lines nye fyr, som dengang kun var en klassekammerat.

- Jeg lavede mad til ham, og vi spillede Play-Station sammen. Det synes jeg faktisk er lidt mærkeligt nu, siger Nicki, som dog ikke begræder, at han og Line er gået fra hinanden.

- Vi var jo aldrig den der lykkelige kernefamilie, som vi prøvede at være. Jeg var også træt af, at det var mig der stod for alt det praktiske med madlavning og den slags, hvor Line hellere ville sidde på computeren eller telefonen. Men selvfølgelig er det da også hårdt at vænne sig til. Vi har jo været sammen i fire år.