Lykke fra "Gift ved første blik": Fandt kærligheden, da hun mindst ventede den

I Gift ved første blik kastede Lykke sig ud i et ægteskab, hvor eksperter havde sat hende sammen med en mand, hun aldrig havde mødt. Men for hende kunne kærligheden ikke arrangeres. Den kom først, da hun mindst ventede den. Se videoen, hvor Lykke fortæller sin historie, som tog en helt ny drejning efter programmet

Da Lykke deltog i første sæson af "Gift ved første blik", så det ud som om tv-eksperimentet lykkedes. Lykke og hendes mand Jonas valgte i hvert fald at forblive gift. Men få måneder efter optagelserne, valgte de at gå fra hinanden. I et stykke tid var hele oplevelsen med tvprogrammet så voldsom, at hun takkede ja til timer hos en psykolog. Siden er meget i Lykkes liv vendt rundt. Blandt andet fordi hun en dag modtog en besked på Facebook fra sin gamle klassekammerat Christian.

Læs også: Camilla fra "Gift ved første blik": Jeg får hadefulde beskeder

Programmet førte hende sammen med gammel klassekammerat

"Hvad har du nu rodet dig ud i" skrev han, fordi han ved et tilfælde havde set hende prøve brudekjole på et billede i avisen. Den besked blev startet på en forelskelse, som Lykke slet ikke havde set komme.
Bubber har mødt den modige kvinde, som ikke fandt kærligheden i det opsigtsvækkende tv-program. Men hun fandt den lige bagefter, da hun hverken havde kameraer eller forventninger med sig.