Melissa: Vi arbejder sammen om vores søn

Statsforvaltningen har besluttet, at Melissas ekskæreste skal have samvær med Joshua

Det var med sommerfugle i maven, at Melissa Nethe Ploug fra dokumentarserien "De unge mødre" for nogle uger siden mødte op i Statsforvaltningen i København.
Hendes eks-kæreste Nick, der er far til Melissas søn Joshua, havde fremtvunget et møde for at få samvær med drengen.

- Jeg har aldrig sagt til Nick, at han ikke må være sammen med Joshua. Som udgangspunkt er det meget vigtigt for mig, at Joshua får et godt forhold til sin far, understreger 19-årige Melissa, der bor i Ishøj udenfor København.

Læs også: se Melissas forårsbarn

- Men jeg undrer mig lidt over Nicks pludselig interesse. Han besøgte os - efter min mening - ikke nok, da jeg var indlagt med Joshua, forklarer Melissa.
Joshua blev ramt af meningitis, da han blot var fem uger, og Melissa opholdt sig på hospitalet med ham i sammenlagt to og en halv måned. Drengen, der i dag er fem måneder, svævede på et tidspunkt mellem mellem liv og død, men i dag er han blevet rask og får forhåbentlig ingen mén af sygdommen.

Skeptisk før mødet
Melissa var noget lunken, da Statsforvaltningen efter mødet i begyndelsen af september kom med afgørelsen: Nick skal se Joshua tre gange om ugen i en time, og så skal samværet gradvist udvides, indtil han kan have ham alene.
- Nu er der gået et par uger, og jeg synes egentlig, det er gået godt, siger Melissa.

Læs også: Se Melissas nye kæreste

- Nick har været sammen med Joshua nogle gange, og jeg har en fornemmelse af, at vi nok skal få samarbejdet til at fungere. For første gang i lang har jeg talt med Nick på en ordentlig måde, siger den unge mor.
I det hele taget ser Melissa optimistisk på fremtiden. Hun føler, at hun har fået energien tilbage efter de hårde måneder på hospitalet.
- Jeg har været meget presset i lang tid, men nu kan jeg slappe mere af og nyde Joshua. Han er en skøn dreng. Han vokser, som han skal. Og han smiler så dejligt til mig.