Michelle fra De unge mødre: Jeg behøver ikke en kæreste

Michelle blev mor, da hun var 20 år. Hun medvirkede i begyndelsen af realityserien De unge mødre. I dag er hendes datter Victoria fem år.

Det er fem år siden, at Michelle Kildsgaard første gang tonede frem på skærmen i De unge mødre. Da var hun 20 år og blevet mor til Victoria fire måneder tidligere.

Blev gode veninder

Hver uge kunne alle følge med i den unge mors op- og nedture med kæresten Simon, som hun giftede sig med, men også endte med at blive skilt fra.

Michelle blev dog ikke slået ud, det var hendes valg, og fortsatte derfor sit liv alene med datteren Victoria.

Hun bevarede kontakten til Simon, der fandt en ny kæreste og skulle være far igen. Faktisk endte Michelle med at blive gode veninder med Simons nye kæreste, Sofie.

Læs også om Nadja fra De unge mødre: Kæmper med kræften

Fem-årige Victoria ser sin far

- Vi besøgte ofte Simon og Victorias nye lillebror, Elias. Desværre har vi ingen kontakt til Sofie og Elias i dag, men Victoria ser sin far fast hveranden weekend, fortæller 25-årige Michelle, der stadig bor i Næstved.

Ingen ny kærlighed er dukket op

Hun bor alene, ingen ny kærlighed er dukket op, og den unge mor koncentrerer sig i stedet for om sin lille datter, der er blevet fem år, og sit arbejde som sygeplejerske på Næstved Sygehus.

- Jeg har haft nogle kærester, men ikke noget seriøst. I begyndelsen var jeg nervøs for, at jeg nu skulle være alenemor resten af mit liv, men det er faktisk ikke noget problem, når jeg fortæller fyre, at jeg har en datter. Jeg vil gerne have en kæreste, men har det altså også fint alene, siger Michelle.