Nadia-Shila opereret: Hold nu op hvor gjorde det ondt

Nadia-Shila fra De unge mødre er blevet opereret. Hun har under narkose fået fjernet sine fire visdomstænder, og det var langt fra en behagelig oplevelse. Selve operationen gik godt, men den har givet mange smerter.

Det har gennem nogen tid været planen, at Nadia-Shila fra De unge mødre skulle opereret i kæben. Hun har længe lidt af smerter i kæben, og besluttede derfor, at få gjort noget ved problemerne.

Første skridt er nu overstået, Nadia-Shila har fået fjernet sine fire visdomstænder ved en operation.

LÆS OGSÅ: Stephanies egen film fra New York: Alvor midt i drømmerejsen

-Så har jeg fået fjernet alle fire visdomstænder, og hold nu k*ft hvor gør det dog ondt, skriver hun på sin blog, mymummytommy.com

Hurtigt vågen og hurtigt hjem

-Selve operationen gik vel fint nok.. Tror jeg? Jeg var jo ikke vågen. Bedøvelsen gik knap så fint.. Da jeg skulle lægges til at sove, panikkede jeg fuldstændigt, og græd hysterisk, ret pinligt når jeg nu sidder og tænker over det, skriver hun, og forklarer, at hun dog alligevel hurtigt blev bedøvet af narkosen.

-Jeg var dog hurtigt vågen, og da jeg kom op på sengeafdelingen, kunne det ikke gå for langsomt med at få mit eget tøj på, så et halvt minut efter havde jeg tøj på og var klar til at gå.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har fået De unge mødre-tatovering

-Jeg mærkede i går ikke særligt meget til udtrækningen, da jeg på trods af at jeg var i narkose var bedøvet i hele munden, men i nat og i dag kan jeg satme godt mærke smerterne. Hold nu kaje hvor gør det dog ondt, og ikke nok med det ligner jeg en badebold i hele den ene side af ansigtet!, skriver Nadia-Shila.

Skal have flere operationer

Hun har tidligere forklaret til Realityportalen, at hun har for dybt bid og saksebid. Derfor skal hun have bøjle på samt have opereret underkæben frem. Men allerførst var det nødvendigt, at fjerne visdomstænderne.

LÆS OGÅ: Martinna fra De unge mdøre: Sådan får jeg en god fødsel

Alt i alt er det en behandling, der vil strække sig over mere end et år, og det næste, der skal ske, er, at Nadia får bøjle.

-Jeg håber dog ikke at jeg efter kæbe operationen kommer til at svulme ligeså meget op. Men det er nok bare ønsketænkning, skriver hun på sin blog, hvor hun også har lagt et billede op, hvor man tydeligt kan se de hævelser, Nadia-Shila har, efter visdomstænderne er kommet ud.