Nadja vil ødelægge brudekjolen

Nadja fra de Unge Mødre har tænkt sig at sætte et superromantisk punktum for sit bryllup. Hun vil arrangere et såkaldt ”Trash the Dress”-party, hvor hun en gang for alle sikrer sig, at brudekjolen aldrig skal bruges igen.

Hele Nadja Kaaghs bryllup med Rene, 32, har været gennemsyret af romantik og kærlighed. Nu har hun besluttet, at det endelige punktum skal være i samme stil.

LÆS OGSÅ: Nadjas smukkeste minde
Ifølge Facebook overvejer Nadja, 30, at arrangere en såkaldt "Trash the Dress" dag, hvor hendes smukke brudekjole bliver ødelagt på en måde, der sikrer Nadja og Rene endnu et romantisk minde om den store dag.

Synd for kjolen

Mange vil nok mene, at det er synd at ødelægge brudekjolen. Men hvis man lige tænker over det en gang til, er det også en smuk tanke. Nemlig tanken om, at da mit ægteskab skal vare for evigt, kan jeg ligeså godt ødelægge brudekjolen. De skal jo alligevel aldrig bruges igen.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse mestede sin veninde
Traditionen stammer som så meget andet fra USA. Her bliver det mere og mere almindeligt, at brudepar finder på spektakulære måder at ødelægge brudekjolen på. Hele forløbet bliver så fotograferet af en fotograf, der sikrer, at brudeparret får endnu et minde om deres store dag.

Brænder kjolen

I USA er der kjoler, der simpelthen er blevet brændt, mens bruden stadig bærer den, men det er ikke lige den slags Trash the Dress, Nadja overvejer.

LÆS OGSÅ: Nadjas fantastiske bryllup
I Nadjas tilfælde er det er planen, at kjolen skal druknes. Det vil sige, at Nadja tager den på en sidste gang, og går ud i havet, mens hun bliver fotograferet.

Alt saltvandet og i det hele taget måden, kjolen bliver gennemblødt på, betyder, at brudekjolen aldrig kan bruges igen. Det skete kun en gang.

En dato for begivenheden er endnu ikke fastsat. Dertil er vandet stadig for koldt. Så Nadja kan selvfølgelig nå at ombestemme sig.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-