Nadja vil redde sin brudekjole

Nadja Kaagh, 30, fra De Unge Mødre har så gode minder om sin brudekjole, at den ikke skal ødelægges. Hvis hun holder en såkaldt Trash the Dress, bliver det uden, at kjolen bliver fuldstændig ”trashed”.

-Kjolen skal ikke ødelægges, tværtimod! Vi ønsker at gemme den og måske bruge den til noget andet senere hen, skriver hun på Facebook.

LÆS OGSÅ: Nadias fantastiske bryllup

Faktisk er hun så glad for kjolen, at den skal forbi både syerske og renseri, så den bliver præcis så smuk, som den var ved brylluppet.

Holder af kjolen

-Men tak for de gode forslag om at sy den om, give den til velgørende formål, give den til en anden brud og sælge den. Det er bare ikke aktuelt, det holder jeg for meget af den til, slutter Nadja Kaagh.

LÆS OGSÅ: Nadjas to dejlige drenge

Så Trash the Dress eller ej. Kjolen bliver et smukt minde for Nadja.

Tradition i USA

LÆS OGSÅ: Sådan kom Amanda Sisse over sorgen

Det var eller kommet frem på Facebook, at Nadja sammen med en fotograf ville arrangerer et såkaldt Trash the Dress. Det er stadig muligt, men det bliver så ikke ligeså omfattende som i USA, hvor kjolen nogle gange bliver brændt, eller helt ødelagt på andre måder.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-