Natacha skal i retten

Hvem er far til Remi? Hans mor, 20-årige Natacha Nikita Skytte, er ikke i tvivl, men det er hendes 21-årige ekskæreste. Nu skal rette tage stilling til faderskabssagen.

Natacha er gal. I Tyrkiet sidder en mand, der ikke rigtig kan blive enig med sig selv, om han vil være far for hendes søn eller ej. Han vil gerne se billeder af lille Remi, og han vil gerne høre, hvordan det går. Men han tør ikke møde sin søn - og betale til ham vil han slet ikke.

Nu skal sagen for retten. Den unge mor, 20-årige Natacha Nikita Skytte fra Albertslund, håber, hendes tyrkiske ekskæreste bliver dømt til at være far.

- De ligner hinanden som to dråber vand, så han har svært ved at løbe fra det, siger hun. Den unge tyrker har også én gang skrevet under på, at han er Remis far, men underskriften er ugyldig, fordi den ikke er bevidnet af to personer, som det kræves.

Statsforvaltningen har forsøgt at få en ægte underskrift ud af ekskæresten tre gange, men uden resultat. En blodprøve er han heller ikke interesseret i at afgive.

- Jeg er stresset over det. Jeg synes ikke, det kan være rigtigt, at han slipper af sted med det. Det er mig, der sidder med Remi hver eneste dag, og mig der skal give Remi et godt liv. Han gør ingenting. Og han vil ikke betale, siger Natacha.

- Jeg tror, det bliver Remi, der pludselig en dag vil vide mere om sin far og måske kontakter ham. Hans far mente jo slet ikke, han skulle komme til verden, siger Natacha, der også må finde sig i at få skæld ud på Facebook af ekskærestens venner, fordi Remi er blevet døbt i folkekirken og dermed ikke er muslim.

Læs også: Inge Yvonne fik ingen støtte af mor

Har aldrig set sin far
Natacha har ellers strakt sig langt for at sørge for, at Remi havde en rigtig far. I starten aftalte hun med ekskæresten, at han skulle ringe til Remi, så han kunne holde sig opdateret om sin søn. Men den 21-årige tyrkiske mand ringede kun to gange, før aftalen gik i vasken.

På et halvt år har han kun ringet tre gange i alt. Den unge tyrker har aldrig mødt sin søn. Han har kun set de billeder, som Natacha har vist ham på Facebook og på udeoghjemme.dk.

- Han har fået chancer, og han har spildt dem. Jeg synes, Remi er bedre tjent uden ham end med ham, slår hun fast.

For nylig gav Natacha ekskæresten en chance mere. Hun og Remi skal nemlig på ferie i Tyrkiet i slutningen af maj, så hun tilbød ekskæresten, at han kunne få lov til at møde sin søn.

- Han vil ikke mødes med os, siger Natacha og kigger på Remi, der lige er blevet seks måneder. Selv om den lille dreng er ved at få tænder, smiler han bredt. Smilet når helt op i de blågrønne øjne.

- Jeg håber ikke, han får brune øjne. Han behøver ikke at komme til at ligne sin far endnu mere, siger Natacha. Hun ærgrer sig over, at forholdet til faderen er endt sådan.

- Jeg har ingen følelser for Remis far mere. Det var dengang. Jeg var teenager og dum. Men han vil jo altid have en plads i mit hjerte, fordi han er Remis far, siger Natacha.