Natascha Linea: Lykkelig for at vokse op hos far

Natascha Linea voksede op hos sin far, efter forældrenes skilsmisse. I dag spiller han en så stor rolle i hendes liv, at hun har fået lavet en helt særlig tatovering

Da Natascha Linea var syv år, blev hendes forældre skilt. Det er der selvfølgelig mange andre, der også bliver, men deres skilsmisse vakte opsigt. Det var nemlig hendes far, Ole, der fik Natascha Linea og hendes toårige lillesøster.

Den beslutning er stadig en sjældenhed i Danmark. Når et forældrepar tager den svære beslutning om skilsmisse, er det i 90 procent af tilfældene moren, som bliver bopælsforældre for børnene. Det vil sige, at hun har børnene på sin adresse, hun får børnepengene og har retten til at flytte rundt med børnene i landet.

Far er min helt

Sådan var det ikke i Natascha Lineas tilfælde, men selv er hun så glad for sin opvækst hos sin far, at hun til sidste fars dag fik en helt særlig tatovering på underarmen.

”Dear Daddy. You are my hero.” Kære far. Du er min helt.

Kun tid til børnene

Ole Kaup er selvfølgelig glad for anerkendelse, men da han var alenefar til pigerne havde han nu lidt svært ved at forstå, at folk så ham som noget meget særligt.

- Jeg sagde altid, at det ikke var værre at være enlig far end enlig mor. Selvfølgelig var det da hårdt. Når man er alene, er der jo kun tid til børnene, men jeg har heldigvis altid haft nogle gode arbejdsgivere, der gjorde det muligt, at jeg kunne aflevere børnene om morgenen, siger Ole, som både måtte droppe sit tidligere engagement i socialdemokratiet, ligesom tiden til at finde en ny kærlighed var så begrænset, at der ikke rigtig skete noget på den front.

Læs hele historien om Natascha Lineas barndom i Ude og Hjemme onsdag