Nicki var utro med veninden

Den unge mor Line Hansen tjekker stadig kæresten Nickis telefon. Parret arbejder på at genfinde tilliden.

I Grenaa kæmper den kønne unge mor Line Hansen en hård kamp. En kamp, som handler om at kunne stole på sin kæreste og faderen til sit barn.

- Jeg har da fået mere tillid til ham. Men der er stadig lang vej. Før tjekkede jeg hans telefon og Facebook-side dagligt. Nu gør jeg det kun tre-fire gange om ugen, siger hun. Det er ikke uden grund, at Line bekymrer sig.

I sommer gik hun og kæresten Nicki fra hinanden, men selvom de allerede fandt sammen ugen efter, har hun stadig svært ved at komme sig over chokket. Mens hun boede alene med sønnen Lucas, fik hun næsten dagligt besøg af en nær veninde, som hun har kendt lige siden børnehaven. Veninden besøgte også tit Nicki, og pludselig fik Line en modbydelig mistanke.

Hun fik en fornemmelse af, at Nicki og barndomsveninden lavede andet end bare at snakke. Den fornemmelse blev ikke mindre, da veninden en søndag sad hjemme hos Line og rystede.

Kristina fra De unge mødre er færdig med ældre mænd

- Jeg har dårligt nyt, sagde veninden. Herefter gættede Line selv, hvad der var foregået bag hendes ryg. Hendes barndomsveninde og Nicki havde været sammen. Godt nok havde de kun udvekslet kys, men det var også nok til, at Line følte sig dybt forrådt.

- Det har såret mig så hårdt. Og jeg kan stadig ikke forstå, hvordan netop hun kunne gøre det over for mig, sukker Line. Barndomsveninden vidste selvfølgelig godt selv, at den var helt gal. - Du må gerne klappe mig en, tilbød hun ligefrem, da hun sad hjemme i Lines stue.

Men Line holdt sig i skindet, selvom hun havde lyst. Den unge far er i dag selv ked af, hvad der skete. - Det er rigtig træls, og jeg har det da skidt over for Line, siger musikeren Nicki, som netop er udkommet med sangen "Ikk' sig' farvel." En sang han skrev, mens alle problemerne stod på. Krisen har været hård for alle i familien. Ikke mindst for parrets to-årige søn Lucas, som kom med sine egne reaktioner, da Nicki flyttede.

Web-tv: Amanda Sisses eks gik amok

Web-tv: Natacha Nikita træner

- Han var meget forvirret og ville ikke rigtig sove. Han gik også meget og kaldte på sin far, fortæller Line

Tilliden til Nicki skal der stadig arbejdes med. Selv er han naturligvis træt af at blive tjekket ustandseligt, men når han brokker sig, har Line et klart svar. - Du kan bare opføre dig ordenligt, siger hun og tilføjer: - Hvis du er mig utro en eneste gang mere, så er det slut. Jeg kan simpelthen ikke holde til det mere.

Natacha Nikita blev voldtaget