Putte om sin svære beslutning: Det har kostet tårer

I sidste uge tog Putte en svær beslutning. Hun valgte at opgive kærligheden og gøre det forbi med Jonathan, som hun har dannet par med de sidste ti måneder. Årsagen vil hun gerne beholde for sig selv, men som hun siger - Vi var to forskellige steder i livet.

Putte var ellers meget forelsket i den tømreuddannede Jonathan, som hun mødte under en spontan bytur i Skive i januar.

Læs også: Da Putte mødte Jonathan, blev hun stormende forelsket for første gang i syv år

- Han er præcis det, jeg har søgt efter de sidste syv år som single, sagde hun tidligere på året, hvor hun også forklarede, at hun af gode grunde ikke medvirkede i Singleliv mere.

Bruddet gjorde ondt

Men kærligheden holdt ikke, og den bramfri vestjyde er nu single igen. Selvom bruddet var den rigtige beslutning, så gjorde det ondt at føre den ud i virkeligheden.

- Det har da kostet tårer, og de første dage var meget hårde. Det var som om, det egentlig ikke var gået op for mig, at jeg havde gjort det forbi.

Men som timerne og dagene gik, fik jeg det bedre og bedre omkring min beslutning, siger Putte, som også måtte fortælle sine to børn Emma og Sebastian, at Jonathan ikke var hendes kæreste mere.

Det var ikke en sjov besked at give. Godt nok havde de aldrig haft en hverdag med ham, men især hendes datter syntes, det var trist.

Stadig gode venner

- I hendes verden er man jo ikke en rigtig familie, når mor er single, siger Putte, som håber, at Jonathan bliver ved med at spille en rolle i hendes liv.

Læs også: Puttes børn holder hende oppe, når sygdommen forsøger at få hende ned med nakken

- Jeg håber, vi kan beholde det fantastiske venskab, vi har fået bygget op. Vi har været igennem mange ting på kort tid.

Hverdagen forbliver den samme

Rent praktisk kommer Puttes hverdag ikke til at se meget anderledes ud nu, hvor hun er single igen. Hun og Jonathan nåede ikke at flytte sammen, men mentalt fyldte han en del.

Læs også: Claus fra Singleliv finder fejl ved alle damer for at beskytte sig selv

-I stedet for at have ham i tankerne, så går al min koncentration nu på skolen, vennerne, fitness og Pole Dance. Al den kærlighed, jeg har, går selvfølgelig til mine børn.