Se billeder fra den røde løber!

Stjernerne fra De unge mødre var inviteret til gallafest i anledning af, at dokumentarserien runder afsnit nr. 200.

Stjernerne fra De unge mødre var inviteret til gallafest i anledning af, at dokumentarserien runder afsnit nr. 200. Og det kan nok være, at der blev snakket og hygget i Metropol Biografen i København.
I løbet af otte sæsoner har serien fulgt over 40 mødre, og de var alle inviteret til arrangementet i tirsdags.
Ude og Hjemme snakkede med nogle af gæsterne om, hvordan det har påvirket deres liv at være med i serien - og hvordan de tror, deres liv ser ud om ti år.

Melissa Nethe Ploug med sønnen Joshua, 1 mdr.:

- Folk genkender jo selvfølgelig en på gaden, men det er ikke derfor, jeg er med i programmet. Mit mål er at vise, at hvis man tager de rigtige beslutninger, så kan det ikke gå helt galt. At få Joshua har været den bedste beslutning i mit liv. Jeg er bare så lykkelig lige nu. Han er min lille guldklump.

Om ti år har jeg forhåbentlig fået en kæreste. Jeg savner virkelig en at komme hjem til og holde om. På den anden side savner jeg ikke al den mistro, der var i mit forhold til Joshuas far Nick til sidst. Mit håb er også, at Nick skal se Joshua noget mere, så Joshua lærer sin far at kende. Desværre har Nick kun haft tid til at se Joshua tre gange siden fødslen, og det er selvfølgelig ikke nok - men det er Nicks valg, siger Melissa.

Stine Hesselholdt med datteren Isabella, 10 mdr., og kæresten Benno Nielsen:

- Jeg har kun fået positive oplevelser ud af at være med. Serien har givet mig mere selvtillid, og det har været sjovt at skrive med en masse mennesker på facebook. Folk er søde og giver mig ros, og det er jo altid dejligt. Om ti år har jeg fået en masse børn - Isabella er det bedste, som er sket for mig, og hun har givet mig en mening med livet. Til den tid er jeg også færdig med min uddannelse som social- og sundhedsassistent, men måske har jeg videreuddannet mig og arbejder med noget helt andet, siger Stine, der ikke har kontakt til datterens biologiske far. Han har vedkendt sig faderskabet efter en test, men ønsker ikke at se pigen i øjeblikket.

Bente Vibeke Andreasen med ekskæresten David og deres datter Emma:


- Jeg er begyndt at tænke mere over, hvad jeg siger. Både når jeg er på tv, men også når jeg bare er derhjemme. Det er nok, fordi jeg er blevet irriteret på mig selv, når jeg har set på tv, at jeg har sagt noget pinligt eller forkert. Men ellers har det ikke ændret mit liv at være med i De unge mødre.
Om 10 år har jeg fået en uddannelse og forhåbentlig en dejlig mand. Jeg er begyndt at læse til mekaniker og håber at kunne gennemføre uddannelsen. Jeg vil også gerne have flere børn. Jeg vil gerne have to mere, så jeg har tre i alt, fortæller Bente, der gik fra Emmas far, David, for to et halvt år siden. Hun har dog fundet en ny kæreste for nylig.

Camilla Henriksen og kæresten Christian med Oliver på fire år. Hun er gravid i 30. uge:


- Man bliver genkendt på gaden, og det skal man da lige vænne sig til. Da vi kom til festen her i dag, blev jeg stoppet af en dame, der roste mig. Hun stak mig 500 kroner og sagde: "Køb noget til dig selv, det fortjener du!" Al opmærksomheden gjorde, at vi på et tidspunkt overvejede, om vi skulle stoppe i serien. Men vi har besluttet at blive ved, fordi det er meget sjovt, og vi har det hyggeligt, når tv-holdet kommer på besøg.
Om 10 år er børnene blevet større, og så tjener vi forhåbentlig nogle flere penge. Vi har overvejet at få et barn til efter denne graviditet, siger Camilla, der læser på handelsskole, mens Christian er i lære som vvs-installatør.

VIDSTE DU DET OM DE UNGE MØDRE?

I september 2005 rullede det første afsnit af De unge mødre over skærmen. Det er ottende sæson af dokumentarserien, og afsnit 200 sendes den 13.maj kl. 21.00

Seertallene har hver sæson været stigende, og der var seerrekord sidste år med afsnit 157, som blev set af 221.000 seere.

De unge mødre har 113 grupper og to fansider på facebook.

Optagelserne til sæson 9 af den populære serie er netop gået i gang og kan opleves på Kanal 4 til efteråret.

VIND DE TO FØRSTE SÆSONER AF SERIEN HER

Læs hele reportagen fra den røde løber i Ude og Hjemme nummer 19