Se Melissas nye kæreste

Melissa fra De unge mødre er forelsket. Hun har kastet sin kærlighed på 23-årige René Riber.

For bare få måneder siden troede Melissa Nethe Ploug fra Ishøj aldrig, at hun skulle finde kærligheden igen. Men i øjeblikket svæver den 20-årige mor på en lyserød sky. Hun er blevet kæreste med 23-årige René Riber, som hun beskriver som den mest fantastiske person, hun nogensinde har mødt.

Læs også: Melissa og eks-kæresten arbejder sammen

- René er så dejligt spontan. I sidste uge vækkede han mig med 12 langstilkede roser. Jeg lå stadig i sengen, da han kom med dem til mig. Han havde kørt det meste af Taastrup rundt for at finde dem, og jeg blev bare så overvældet og rørt, siger Melissa, der medvirker i tv-dokumentarserien De unge mødre på Kanal 4.

- I det hele taget føler Melissa, at livet igen er værd at leve. Hendes søn på otte måneder, Joshua, er tilsyneladende kommet sig uden mén, efter at han i sommer blev ramt af meningitis. I dag har han det fint, og han er helt vild med René, fortæller Melissa.
- De har det sjovt sammen, og René har lært Joshua at gå forlæns i sin gåvogn, siger Melissa, der drømmer om at købe hus sammen med René. Og måske få et barn sammen med ham i en ikke så fjern fremtid.