Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

I onsdagens afsnit af Kanal 4-serien ’Silas, Johannes & Louise’ jublede den berømte regnbuefamilie over, at de sammen ventede endnu et barn. Men nu er virkeligheden desværre en anden.

Danseren Silas Holst, hans mand Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf havde nok alle en stor klump i halsen, da Kanal 4 onsdag aften viste et nyt afsnit af reportageserien ’Silas, Johannes & Louise’.

Her ser man nemlig, hvor lykkelige de var, efter at Louise netop havde taget en positiv graviditetstest. Det skønne trekløver er i forvejen forældre til datteren Maggie My på halvandet år, og de har på det seneste arbejdet målrettet på at gøre hende til storesøster.

Fosteret havde ingen hjertelyd

Men nu er det kommet frem, at Louise mistede barnet i sjette uge.

I et klip fra næste uges afsnit, der er lagt på streamingtjenesten dplay.dk, følger man nemlig Louise til sin første scanning, og her får hun besked på, at noget er helt galt.

Hjertet slår ikke, og Louise må derfor sande, at barnet er dødt. Det får hende til at bryde sammen i gråd.

- Og vi troede bare lige, at det gik så nemt igen. Det er virkelig hårdt. Jeg troede jo lige, at den var der, og at alt var godt. Jeg troede aldrig, at det kunne gå galt. Det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg tænkte bare 'yes der er en baby'. Jeg tænkte virkelig ikke, at det ikke ville være okay, siger en dybt ulykkelig Louise Mahnkopf i programmet.

Silas og Johannes fik besked over telefonen

For at gøre ondt værre må Louise overbringe den tragiske besked til Silas og Johannes over telefonen, da ingen af dem kunne være med til scanningen.

Hun får fat i Johannes, mens Silas ikke er til at træffe. Først senere får Johannes fat i ham:

- Johannes tudbrøler i telefonen, da han fortæller det. Han græder så meget, at jeg først ikke kan forstå, hvad han siger, fortæller en stærkt berørt Silas Holst i afsnittet.

Læs også: Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie My