Simon og Mie planlægger kærlighedsferie

De havde kun kendt hinanden en dag, da de blev sent på bryllupsrejse til Barcelona. På trods af Simons mange timer væk hjemmefra pga. hans træning til Ironman og på trods af Mies evne til at rode og irritere ordensmennesket Simon, blomstrer deres kærlighed stadig, og nu vil de ud og rejse igen uden kameraer til at fange hvert et kys.

Simon og Mie var enige om, at kemien imellem dem var god for starten. At eksperterne havde gjort et godt stykke arbejde, da de satte de to sammen.

Kemien fik gnister til at springe mellem de to, på trods af at deres udfordringer virkede større end de øvrige pars.

-Vi faldt pladask for hinanden, men vi er ikke kommet videre. Det er stadig de samme ting, som vi bliver irriterede over, siger Simon og Mie nærmest i kor fire uger efter eksperimentet er slut.

- Mie kan ikke lide, at jeg træner så meget, og jeg kan ikke lide, at hun roder så meget, siger Simon. Men selvom ordene kan lyde som en uløselig konflikt, er smilene stadig brede, og strålerne i øjnene på de to er ikke blevet svagere, efter seerne så parret kysse første gang på skærmen.

-Eksperimentet er slut og først nu starter vores rigtige parforhold. Vi valgte at sige ja til eksperimentet, nu siger vi for alvor ja til hinanden, siger Mie.

Hun og Simon planlægger i disse dage deres anden kærlighedsferie sammen, og glæder sig til at nyde hinanden uden rod og træning eller kameramænd.