Stephanie fra Årgang 0 afslører: Mit skønne minde

Stephanie fra Årgang 0 havde det lidt svært med at skulle flytte. Men nu er hun kommer på plads i sit nye værelse, så meget at hun har valgt at vise det frem på sin kanal på YouTube.

-Der har jeg også min konfirmationskjole, som jeg også er rigtig, rigtig glad for, siger Stephanie fra Årgang 0 på den video, hun netop har lagt på sin YouTube-kanal.

-Der er mange, der spørger, om jeg sælger den, med det gør jeg desværre ikke. De vil jeg gerne beholde som et minde, siger hun.

LÆS OGSÅ: Stephanies mor flytter tæt på sin datter

Stephanie startede for 4 måneder siden en kanal på YouTube, men på det sidste har hun ikke lagt nye videoer på. For som hun forklarer, har hendes computer været i stykker, og så har hun ikke kunnet redigere ordentligt.

Stephanie vil gerne beholde sin konfirmationskjole som et minde. Her står hun sammen med mor, Christina, og far, Christian, på sin store dag. Foto: Birger Storm

 

Men nu har Stephanie fået en ny, og har så optaget en ny video, hvor hun viser sit forholdsvis nye værelse frem.

En glad Stephanie

Stephanie var ellers ikke glad, da hun og familien sidst skulle flytte, men på videoen er det en glad Stephanie, der viser, hvordan hun bor.

LÆS OGSÅ: Rachel chokerer sin far

Så hvis du savner at se dokumentar med de unge fra Årgang 0 er muligheden der nu for nye indslag. Du kan se videoen her på YouTube.

Stephanie har for øvrigt også sin egen blog. Her hun senest skrevet om sit forhold til pressen, og det kan du læse om her.