Stephanie tilbage fra New York: De troede mor var min søster

Stephanie fra Årgang 0 fik en kæmpe overraskelse, da hendes mor havde arrangeret en tur til New York. Nu er de tilbage efter en skøn mor/datter-rejse til USA.

-Jeg ved ikke, hvor mange mennesker, der har spurgt, "is that your sister?", skriver Stephanie fra Årgang 0 på Facebook.

Hun er netop kommet hjem fra en herlig uge i New York, en rejse hun blev overrasket med af sin mor i torsdags.

LÆS OGSÅ: Stephanies store overraskelse: Mors hemmelige plan

Og flere gange troede amerikanerne, at Stephanie og hendes mor, Christina Siguenza Bomholt, var søstre.

Vil tilbage næste år

Som Stephanie fortæller på Facebook, så blev der gjort store øjne, når folk i New York fik at vide, at de rent faktisk var mor og datter.

-Men ud over det, så må man da sige, vi er populære på gaden, der bliver piftet og dyttet en hel del, skriver Stephanie.

Rejsen til New York startede som en kæmpe overraskelse for Stephanie. Hendes mor havde foræret hende en mor/datter rejse til London i konfirmationsgave, og i torsdags var det så endelig tiden til at komme af sted. Og det var først helt ude i lufthavnen, at Christina fortalte Stephanie, at turen ikke gik til London, men til New York.

Her har de så været en uge. Det har været en uge med store oplevelser og en uge fyldt med hygge for de to. Det er langt fra en hverdagsting, at Stephanie og Christina har en helt uge sammen.

Nu er turen så slut. De to er kommet hjem igen efter en tur, der har været en succes. Så stor en succes, at Christina skriver på Facebook, at hun vil tilbage næste år:

”Farvel vand med klor i....Farvel dyttende biler.....Farvel larm fra politi samt ambulancer...

LÆS OGSÅ: Stephanies drømmerejse. Stephanie i New York

Farvel mad fyldt med tomme kulhydrater....Farvel tipping.....Farvel Carlos bakery....

Farvel beskidte taxaer...... Farvel til en masse underlige mennesker....

Men hvor er du herlig New York.

Ses igen næste år”

Endelig hjemme

Og nu, hvor de to er kommer hjem, er det da også skønt.

LÆS OGSÅ: 20 år efter ny nyre: Fandt sit livs kærlighed på apoteket

Endelig. Hjemme. På min sofa. Med mine drenge. Mit eget tv. Egen bil. Mit hus. Hører fuglene uden for mit vindue, skriver Christina Siguenza Bomholt på Facebook. Ingen larm. Der er intet sted som hjemme.

Vi kan også bare sige, velkommen hjem.