Vi kunne slet ikke se os sammen

De to populære medvirkende i Singleliv mødtes tilfældigvis i byen helt uden kameraer. Det blev starten på et kærlighedsforhold, som ingen af dem havde set komme.

Hverken Cecilie eller Marc havde så meget som tænkt tanken, når de sad hjemme og så Singleliv: At de kunne være noget for hinanden. De var jo slet ikke hinandens typer.

- Jeg så ham i de første programmer og tænkte, at han overhovedet ikke var noget for mig. Godt nok syntes jeg, han var rigtig, rigtig pæn, men han var sådan en, der sager "manner" hele tiden, griner 22årige Cecilie, som i april blev ramt af nogle helt uventede følelser.

LÆS OGSÅ: Singleliv-Claus bange for at blive såret

Ville droppe jagten på en kæreste

Hun var i byen med en veninde og havde netop samme aften sagt, at nu opgav hun kampen for at finde en kæreste. Nu skulle hun bare nyde singlelivet. Det var den aften, hun pludselig så Marc - den 25årige bager fra Singleliv.

Da de begge var med i samme program, var det oplagt at gå hen og sige "hej". Det "hej" ændrede en hel del.

Aftenen endte med et kys

De to tv-personer faldt nemlig så godt i snak, at aftenen endte med et kys. Hurtigt viste det sig, at der lå følelser bag kysset fra dem begge, og de to har faktisk været sammen lige siden.

- Det føltes bare rigtigt, siger Cecilie, som for to måneder siden flyttede ind til Marc i hans lejlighed i Valby. Det går rigtig godt med at dele både bolig og liv, og det kommer på ingen måde bag på parrets familier. Faktisk havde de regnet ud, at Cecilie og Marc ville være et godt par længe inden de selv havde.

LÆS OGSÅ: Brian fra Singleliv måtte vælge abort

- Begge vores familier havde set programmerne, og de mente, at vi ville passe godt sammen. Det kunne vi bare ikke selv se tidligere, siger Cecilie, som er meget taknemmelig over, at hendes liv har taget den overraskende drejning.

Fået det jeg altid har drømt om

- Jeg har fået det, jeg altid har drømt om. Alt det, jeg havde længtes efter. Marc er den bedste kæreste. Han værdsætter mig, og så er han god til at finde på overraskelser, så vi ikke hele tiden ender med at sidde foran fjernsynet, siger Cecilie, som af gode grunde ikke deltager i Singleliv mere. Nu koncentrer hun sig om jobbet som pædagogmedhjælper indtil hun starter på frisøruddannelsen.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!