Trinny og Susannah gør danske kvinder smukke

Med små tricks udfører de mirakler. Superstjernerne Trinny og Susannah ved præcis, hvad der skal til for at få enhver kvinde til at vise sig fra sin bedste side. De formår endda at få os kvinder til at acceptere de ting ved kroppen, vi aldrig bliver helt tilfredse med.

Modeeksperterne Trinny og Susannah

Lav aldrig om på dig selv. Trinny og Susannah er ikke fortalere for store plastikoperationer. De mener, enhver kvinde kan se godt ud - med det hun har. De tilbyder en her og nu-løsning.

- Først skal vi klæde os på efter vores kropsform, dernæst efter vores livssituation og til sidst efter moden. I den rækkefølge. Når vi prøver at ændre rækkefølgen, går det galt, siger Trinny.

SE OGSÅ: Dennis Knudsens tips til smukke bryn - sådan gør du!

- Det er et personligt valg, om kvinder vil have plastikkirugi, fedtsugning og botox. Vi dømmer dem ikke. Vi kunne ikke drømme om at bede en person om at gå på slankekur. Vi ser kun på den kvinde, der kommer ind af døren, og gør en forskel på hende her og nu. Du er, den du er, lad os få det bedste ud af dig, siger Susannah.

Går sjældent i kjole

Noget af det første, Trinny og Susannah opdagede ved Danmark, var, at danske kvinder kun sjældent går i kjole.

- Det første, vi gør, når vi hjælper en kvinde, er, at give hende vores magic shapewear undertøj på. Når hun så får en kjole på, kan hun ikke se maven og sporene fra det første og andet barn og den knap så stramme bagdel. Mange af de kvinder, vi arbejder med, hader at shoppe. De græder i prøverummet og får fornemmelsen af, at der ikke findes tøj, der sidder godt på dem. Vi giver kvinderne en kjole på over den stramme underkjole. Når de ser sig selv, tænker de: Okay, måske findes der alligevel noget tøj til mig, forklarer Trinny.

HUSKER DU: Jette fra "Farvel min elskede"? Hun har tabt sig 70 kilo...

Urealistisk kropsbillede

Trinny og Susannah mener, at 90 procent af alle kvinder har et urealistisk billede af deres egen krop.

- Det, de ser i spejlet, er ikke virkeligheden. Susannah er rigtig god til at få dem til at se virkeligheden. Vi beder dem om at tage tøjet af og får dem til at gå rundt. Det kræver en vis portion selvtillid at gå parade i et studie kun iført bh og trusser, siger Trinny.

Den individuelle kvinde

Trinny og Susannah mener, at omkring halvdelen af den danske befolkning er yderst velklædte. Det er den anden halvdel, de gerne vil have fat i.

- De er kørt fast af en eller anden grund. Som regel på grund af nogle følelser. Så de gemmer sig i for stort tøj og bruger den forkerte bh. De klæder sig som 25-årige, men de er 50 år. Eller de klæder sig som en teenager, når de er 30 år, siger Trinny.

- Det handler om den individuelle kvinde, og om hvordan kroppen er formet, siger Susannah.