Alice steg af bussen i Skærbæk

Alice elsker at shoppe i storbyen, og Kenneth elsker at gå ture i marsken. Men trods forskellighederne fandt parret sammen i reality-programmet Bypiger søger bonderøve, og nu blomstrer kærligheden mellem dem.

Foto: Steen Wrem

Det lange lyse hår, den korte stramme kjole og de tårnhøje sorte stiletter vækker opsigt i landsbyen Skærbæk i Sønderjylland. Fyrene vender sig om og kaster misundelige blikke efter Kenneth, der holder godt om sin nye kæreste Alice, mens de spankulerer rundt i byen.

- Jooh, der bliver kigget efter os. Men jeg synes da kun, det er fedt, at fyrene kigger efter Alice. Så længe det bare er mig, hun holder i hånden, siger Kenneth og kigger forelsket over på sin nye kæreste.

Luksusfælden reddede Anne og Claus' forhold - familien har ændret sig meget. Læs mere her..


En bonderøv
Parret er ikke mødtes helt tilfældigt. De medvirkede i Kanal 5's reality-program Bypiger søger bonderøve, hvor 15 danske piger stiger på en bus og opsøger kærligheden fra Sønderjylland til Vendsyssel.

Men hverken 27-årige Alice Flygenring eller 33-årige Kenneth Melvej Nielsen havde regnet med at finde den eneste ene.

- Jeg syntes egentlig bare, at det kunne være sjovt at være med. Jeg regnede bestemt ikke med, at jeg ville falde for en eller anden bonderøv i blå Kansas kedeldragt og med halmstrå i mundvigen, smiler Alice.


Et godt sted at bo
Heller ikke Kenneth havde troet på, at han kunne finde en ny kæreste i et reality-program. Hans intention var bare at fremstille Skærbæk som et godt sted at bo og gøre udkantsdanmark mindre skræmmende for smukke bypiger. Den kønneste pige i Skærbæk har jeg ligesom været sammen med, siger Kenneth med et smil og hentyder til ekskæresten og moderen til hans to små børn på fire og seks år.


Glenni fra De unge mødre er blevet gift og venter sig en lille ny - se alle billederne her...


Og der skete da også noget, da Alice og Kenneth blev introduceret for hinanden.

- Min mavefornemmelse sagde mig, at han var anderledes og en god fyr, fortæller Alice, der var på fire dates med Kenneth og til sidst valgte at blive "hængende" i Skærbæk for at lære ham bedre at kende.


Endelig sammen
Sammenlagt havde parret kun udvekslet ganske få ord under tv-optagelserne, så det var dejligt, da de endelig kunne få lov at tale sammen og finde ud af, om deres mavefornemmelse holdt stik.

- Kenneth er lige så dejlig, som jeg regnede med. Når vi ikke er sammen, savner jeg ham vanvittig meget, fortæller Alice, der til hverdag bor i Sorø og studerer i Købehavn.

Parret har talt om at flytte sammen, og gør de det, bliver bopælen meget sandsynlig Skærbæk, fordi Kenneths to børn bor der. Og det er ikke noget, der som sådan skræmmer bypigen.


Puk Rebecza fra De unge mødre har fundet lykken på Fanø - læs om hendes hårde liv her...