Babou frygter at ryge ud

Favoritten Babou føler sig langt fra sikker på en finaleplads. Se hvad han, og de øvrige deltagere skal synge i aften.

Foto: StarPress

Konkurrencen bliver hårdere og hårdere – alligevel forsøger en af favoritterne til at løbe med den samlede X Factor-sejr, Babou, at holde fokus.
- Det handler mere og mere om at holde tungen lige i munden, fordi vi vil jo alle rigtig gerne i Parken. Det er der mange musikere, der slet ikke får mulighed for igennem deres karriere – og vi har været i gang i hvad … fem uger? Det er jo for vildt.

Han håber naturligvis at gå hele vejen, men vil skæbnen, at han ikke skal stå i blandt de tre sidste i Parken, så vil han gerne have beskeden hurtigst muligt.
- Jeg har det sådan, at jeg vil hellere smides ud i aften, end jeg vil smides ud i næste uge, for der står finalen altså og puster en i nakken. Det ville ikke være til at bære at snuble lige på målstregen. Så det er ”do or die” i aften. Der er ingen dikke-dare, den skal bare være der – første gang, siger han.

Læs også: Blachmann: Jeg er ved at brække mig

I sidste uge måtte han sige farvel til sin gode kammerat, Rasmus, der kun behøvede én dårlig optræden, inden han var fortid i programmet.
- Det har fået mig til at tænke mere over, at det snart kan være slut. Jeg har det sådan, at hvis Rasmus kan ryge ud, hvem kan så ikke. I starten var der måske plads til en lille smule skønhedsfejl.

Det er der bare lukket for nu. Nu handler det om ikke at falde i niveau. Jeg føler selv, at jeg er steget i niveau fra gang til gang, så det ville være rigtig skidt, hvis man ikke rammer den i aften – og ryger på det, siger han.
Han har valgt at det er Christina Aguilera store hit ”Hurt”, der skal sikre ham en plads i næste uges semifinale. Et overraskende valg vil nogen måske synes, men ikke for Babou selv.

Læs også: Kashmir er rørt over Annelouise

- Jeg elsker Christina Aguilera, hun er super god. Men jeg har dog været noget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vælge det nummer. Det er efter min mening det fedeste nummer hun har lavet, og ret svært at overgå. Men vågehals er jo mit mellemnavn efterhånden, så jeg kaster mig ud i det, griner han.

Lige inden udeoghjemme.dk møder ham torsdag eftermiddag, har han sunget med hele DRs store orkester for første gang, som deltagerne også skal stå på scenen sammen med fredag aften.
- Det er så stort. Jeg har aldrig pøvet noget så vildt før. Der sidder 44 mand og spiller - med harpe og hele svineriet. Det er eddermame fedt. Så du kan godt glæde dig til i morgen, griner han.

Det skal de synge i aften:
- Rikke og Trine: ”Riverside” (Agnes Opel)

- Patricia: ”Feeling Good” (Nina Simone)
- Annelouise: Nothing compares to you” (Sinead O’Connor)

- Sarah: ”The Climb” (Miles Cyrus)
- Babou: ”Hurt” (Christina Aguilera)