Ena efter Vild med dans: Jo – jeg har tabt mig

Ena Spottag nægtede under hele Vild med dans at tale om sin vægt. Eller rettere sagt nægtede at fortælle, om hun undervejs havde tabt sig. Men nu, hvor dansekonkurrencen er slut, kan det fortælles.

-Jo, jeg tabte mig. Men jeg ved ikke hvor meget, siger Ena Spottag fra Vild med Dans og snart aktuel i de nye afsnit af Badehotellet på TV2.

LÆS OGSÅ: Nu med ny festlig hårfarve. Ena danser videre

-Det er ikke det, jeg går op i. Jeg går op i at have det godt med min krop. Og det kunne jeg mærke, at jeg fik, når vi trænede så hårdt. Man kan sige, at jeg fik min krop igen og det er jeg glad for, siger Ena.

Glæde over sejren

-Jeg kunne da også godt mærke, at mit tøj efterhånden sad lidt løsere.

Efter finalesejren sammen med Thomas Evers Poulsen, har Ena brugt tiden på at prøve at falde lidt ned efter euforien og glæden over sejren.

LÆS OGSÅ: Ena dansede sig ind i vore hjerter

-Jeg svæver da stadig, det er mærkeligt, når adrenalin-niveauet har ligget så højt så længe.  Det er svært at komme ned igen, siger hun, og fortæller, at hun har brugt tiden efter Vild med dans til at tegne, skrive – og bare være sig selv.

Vild med lilla

Men ud over at finde tilbage til hverdagen, har Ena også fået nyt hår. Eller i hvert fald en ny hårfarve. Og det er en farve, der er blevet lagt mærke til.

Ena overraskede alle, da hun dansede i City Vest med helt ny, festlig hårfarve. Foto: Søren Riis/City Vest

 

-Jeg har altid rigtig godt kunnet lide lilla. Så jeg har haft lyst til at farve håret lilla længe, siger hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Så flot så hun ud. Krokodillejægerens datter vinder Vild med Dans

Ena glæder sig til, at hun om kort tid skal til Sri Lanka. Her skal hun holde ferie, men også på yoga- og meditationskursus, og hun skal lære at lave mad efter ayurveda principperne.

Næste gang, vi kan se Ena på tv, bliver i tv-serien Badehotellet, hvor TV2 har premiere på sæson 3  den 28. decmber kl. 20.00.