Kæresten efter nederlaget i X Factor: Nu kommer han hjem til mig og Kat

-Det bliver dejligt at få ham hjem. Til mig og til vores kat, der simpelthen hedder Kat, siger Mille, der i 4 år har været kæreste med Theis fra gruppen Competition, der fredag aften blev sendt ud af årets X Factor. –Vi er store dyrevenner, og drømmer også om at få en hund, siger hun.

-Selvfølgelig havde det være bedre, hvis Theis og Christoffer var gået videre. Men når det nu skal være, er det da dejligt, at vi kan ham hjem til mifg og til vores kat, der simpelthen hedder Kat. Skønt at vi kan få en normal hverdag sammen igen, siger Mille, som er kæreste med Theis fra gruppen Competition, der røg ud af X Factor fredag aften.

LÆS OGSÅ: Sarah ude af X Factor: Jeg har fået prinsessebehandling

-Jeg er en stor dyreven. Jeg har for eksempel engang haft en kælegris, og Theis vidste fra starten, at hvis han ville have mig, måtte han tage dyrene med, siger Mille med et smil.

Jeg vil have en bomuldshund

Og det har Theis accepteret. Han og Mille har nu været kærester i fire år, og selvom der ikke længere er en kælegris i familien, har Theis fuldstændig accepteret Kat.

-Så snart vi får plads nok, skal vi også have en hund. Men vi kan ikke have en hvilken som helst hund, for Theis er allergisk over for de fleste hunde, forklarer Mille der ligesom sin kæreste, går på HF.

LÆS OGSÅ: Danielle så 250 forsømte hunde - og gjorde det utrolige

Men hun håber, at Theis ikke vil få problemer med en Coton de Tuleár-hund eller som den også kaldes en bomuldshund.

-De er meget allergivenlige, har jeg læst mig til, så det liver nok noget i den retning, siger Mille. Hun ogs Theis bor sammen i Sindal i det nordligere Jylland, så det er ikke meget, de har set til hinanden siden liveshowene i X Factor begyndte.

Den store gevinst

Også Kristoffers kæreste, Katinka, synes det er ærgerligt, at hendes kæretse nu er ude af X Factor. Men hun kan også se det positive i, at der nu bliver tid til at lære hinanden rigtigt at kende. For Katinka og Kristoffer har mødt hinanden under X Factor, hvor hun og hendes søster, Sigrid, også prøvede lykken.

Katinka og Sigrid røg ud i allersidste runde inden årets liveshows, men til gengæld fik Katinka den store gevinst, da hun og Kristoffer mødte hinanden.

Kristoffer er lykkelig for at han deltog i X Factor. Ikke mindst fordi han her fandt sin kæreste, Katinka. Foto: Birger Storm.

 

LÆS OGSÅ: Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

-Det var bare det største ved at være med i X Factor, at jeg mødte min kæreste, siger Kristoffer efter afgørelsen faldt i fredags.

Både han og Theis er enige om, at det har været en sjov og lærerig erfaring at være med i X Factor.

-Nu vil vi tage tilbage til Sindal og arbejde videre. Drømmen er en dag at kunne leve af musikken, siger Theis

 

Kristoffer og Theis alias The Competition gav den i den grad gas i fredagens X Factor. Men de måtte alligevel sige farvel. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR