Sarah: 70 pct. sikkert at jeg vinder

Står det til 15-årige Sarah, så får medfinalisterne Babou og Annelouise ikke meget at skulle have sagt i aftenens finale.

Foto: StarPress

Står det til 15-årige Sarah, så får medfinalisterne Babou og Annelouise ikke meget at skulle have sagt i aftenens finale. Der bliver nemlig ikke meget spænding om resultatet.

Alle tre X Factor finalister har alle indspillet deres egen version af singlen "Min Øjesten". Men det er kun vinderen, der får lov til at udgive den. Sarah er stort set ikke i tvivl om, hvem der vinder programmet og hvis navn der derfor kommer til at stå på singlen.

Kjeld åbner finalebraget i Parken

- Jeg er 65-70 procent sikker på, at det er mig, der kommer til at udgive den, lyder det slevsikkert.

- Du nævnes jo godt nok også som storfavorit alle steder …

- Ja, der er noget at leve op til. Men det tror og håber jeg også godt, at jeg kan. Det er også derfor, at jeg godt tør sige, at der er 65-70 procent chance for, at der er en single, der hedder "Min Øjesten" med Sarah, som man kan købe fra på mandag, lyder det selvsikkert fra Herlev-pigen.

Bookmakerne tror på Sarah
- Men jeg bliver overhovedet ikke skuffet, hvis jeg ikke vinder.

- Ah, det tror jeg sgu ikke på!

- Jo, det er rigtigt. Jeg er nået til Parken, så jeg kan ikke blive mere stolt af mig selv. Det gør ikke noget, om jeg bliver nummer to eller tre, forsøger hun sig, og fortæller, at hun heller ikke har ærmet fyldt med jokere, som hun kan trække frem til finalen for at sikre sig sejren.

- Jeg har tænkt mig, at jeg bare vil være mig selv. Jeg vil ikke lave om på mig selv, for at vinde, siger hun.

Læs også: Babous mål er nået

Spørger man bookmakerne, så bliver det heller ikke nødvendigt for Sarah at lave sig om, for hun er klar favorit til at vinde det hele. Ifølge Danske Spil så får man kun pengene 1,5 gange igen, hvis man spiller på, at det er hende, der løber med æren og pladekontrakten i aften. Babou giver pengene 2,5 gang igen, mens man får hele 12 kroner igen for hver krone man spiller, hvis Annelouise vinder.

Sådan afgøres finalen
De tre finalister skal hver synge to sange i første afdeling af aftenens finale. Ét efter eget valg. Her skal de synge følgende:

Sarah skal synge "Pokerface" med Lady Gaga.
Annelouise skal prøve kræfter med Sias "Breathe Me".
Babou syger "All The Right Moves" med OneRepublic.

I anden sang skal de hver især synge duet med en af aftenens gæstestjerner. Men det er endnu hemmeligt, hvem der skal synge med hvem og hvilket nummer de hver især skal prøve kræfter med. Det får vi først at vide til finalen.

Herefter er der sms-afstemning og den ene af de tre skal sorteres fra, hvorefter de to resterende begge skal synge det spritnye nummer "Min Øjesten", der også bliver vinderens første singleudspil. Nummeret er skrevet af Anne Linnets søn, Alexsander Linnet, eller Xander, som han blot kalder sig.