Sarah fra X Factor vil have fjernet sine bryster

Den tidligere X Factor-vinder Sarah føler sig hverken som kvinde eller mand. Nu vil hun have fjernet sine bryster.

Sarah Skaalum Jørgensen vandt X Factor i 2011. Hun har aldrig lagt skjul på, at hun er lesbisk. Nu går hun skridtet videre. På sin blog fortæller hun, at hun vil have fjernet begge sine bryster.

Under overskriften ”Jeg føler mig… midt i mellem” skriver hun:

Læs også: X Factro knækkede mig

- Mange tror at jeg vil være/er en mand uden at kende mere til denne kæmpe verden af køn.  Jeg er en mand, i en kvindes krop, og det har jeg det fint med – til dels.

Én del er hun nemlig ikke tilfreds med.

Kan ikke identificere sig med sine bryster

- Jeg ønsker dog ikke at have mine bryster, da det er en del af min krop, som jeg ikke kan identificere mig med, skriver hun.

Overfor Ekstra Bladet uddyber hun.

- Det hele bunder ud i, at de ikke skal være der. De passer ikke til min krop, synes jeg. Det er nøjagtig det samme, som hvis en kvinde vil have lavet bryster. Jeg vil bare gerne have mine fjernet, siger Sarah.

Det kan ikke lade sig gøre at få fortaget indgrebet i Danmark. Sarah forklarer hvorfor.

Læs også: Enas forvandling: Jeg flirter mere end før

- Jeg skal have lavet operationen i Tyskland. Man må ikke få lavet det i Danmark, kun hvis man er transkønnet, og det er der nogle professionelle, der skal bruge tre år til at finde ud af. For det første er jeg ikke transkønnet, og så gider jeg ikke gennem tre års behandling, for at nogen skal fortælle mig, at jeg er som jeg er, siger hun.

Er ikke en mand

På sin blog understreger hun, at hun ikke er en mand.

- Jeg er ikke en mand. Udseendemæssigt der udstråler jeg mand, hvilket også er det jeg vil, men under tøjet, er jeg kvinde - forhåbentligt snart uden bryster, skriver hun.
Sarah, som nu kalder sig Cane, ved godt, at mange mennesker sikkert synes, det er underligt.

Læs også: Mand forlader hospice efter behandling med cannabis

- For mange lyder det her helt mærkeligt, og de tror sikkert, at det er umuligt, at man kan have det sådan. Men, sådan har jeg det, skriver hun på bloggen.

Hun blev sidste år gift med kæresten Sika Katrine. Og hendes kone bakker hende naturligvis op i beslutningen om at få fjernet brysterne.

Du kan selv læse Saras tanker om at være mand eller kvinde HER

Sarah har tidligere talt med Bubber om tiden før og efter X Factor. Det er en historie præget af angst og depression. Du kan læse hele artiklen HER.