Sarah ude af X Factor: Jeg har fået prinsessebehandling

Selvfølgelig var Sarah Glerup skuffet efter sin exit fra årets X Factor. Men hun var glad for at have været med. –Det har været rigtig sjovt. Jeg har fået prinsessebehandling, siger Sarah.

-Det har været en sindssyg luksus. Med folk til at lægge makeup, og med det tøj, jeg har haft på. Jeg har fået ægte prinsesse-behandling, siger Sarah Glerup, 30.

Hun er måske ikke typen, der går med makeup til daglig, men hun har absolut ikke noget imod makeup. Nærmest tværtimod. Men det er for besværligt for hende at skulle lægge makeup på.

LÆS OGSÅ: Sarah Glerup Reddet på stregen: Mennesker er det vigtigste

Men nu er prinsessebehandlingen slut. Sarah blev stemt i farezonen af publikum, og i sidste ende var det så dommeren Mette Lindberg, der sendte Sarah hjem.

Tiden er gået hurtigt

-Det er selvfølgelig ærgerligt, men det har været rigtig sjovt, siger Sarah, der synes, hun har lært meget af at deltage i X Factor.

-Tiden er bare gået så hurtig, siger hun, og har undervejs især glædet sig over, at være sammen med de andre deltagere, dommerne og alle de andre omkring X Factor.

LÆS OGSÅ: Mads Christian sang trods sygdom

Sarah er et meget socialt menneske, og det er en af grundene til, at hun har nydt at være med her. Normalt bruger Sarah meget tid på at tegne, og det kan hun også rigtig godt lide. Men det er en lidt mere ensom proces.

Jeg er stolt

-Jeg synes selv, jeg har gjort det godt de 4 gange, jeg har været på scenen. Jeg er stolt over at have været med så længe, og jeg synes, jeg har opnået det jeg ville. At vise alle, at man godt kan synge, selvom man ikke kan trække vejret selv, siger Sarah.

LÆS OGSÅ: Hver dag omskæres fem drengebørn i Danmark

Du kan se nogle af Sarah tegninger på hendes blog, Det Sarahkastiske hjørne. Hvor hun også fortæller lidt mere om sine tanker om det, at være med i X Factor.

Du kan også se Sarah synge sin sang sidste sang i X Factor, nummeret Enjoy the Silence af gruppen Depeche Mode her.