Stem Cecilie Hother ud

Kollegerne på GoMorgen savner vejrpigen.

Foto: Claus Poulsen


Hun er yderst populær hos både dommerne og Vild med dans-seerne, alligevel håber værtskollegaerne fra Go' Morgen Danmark, at danseeventyret snart er slut, for TV2's vejrpige, Cecilie Hother.

Læs også: Kyllingen gider ikke wienervals

- I virkeligheden håber vi meget, at hun snart bliver stemt ud, for vi vil så gerne have hende tilbage, afslørede Morten Resen, da han sammen med kollega Ida Wohlert gæstede Vild med dans fredag aften.
- Det er sådan nogle lange morgener uden Hother, forklarede Ida Wohlert om de morgener, hvor vejrværten ikke er tilstede, fordi der skal trænes dans.

Og så alligevel
Noget tyder dog på, at de to værter ikke mener det helt så bogstaveligt.
- Det er sådan lidt pest eller kolera. På den ene side stemmer vi på hende, men på den anden side, så vil vi gerne have hun kommer hjem, fortalte Resen. Selvom det langt fra er hver dag, Cecilie Hother har dansefri, så er det nok for de to værtskollegaer.

Læs også: Christiane er en diva

- Hun er ret fraværende. Så har hun ikke tid, fordi hun skal træne. Så skal hun pludselig træne endnu mere. Hun er jo så arbejdsom og tager det meget alvorligt, sagde Ida Wohlert.

Dans er for vejrværter
De to vittige kollegaer afslører dog samtidig, at de allerede nu arbejder på, at det næste år er Peter Tanevs tur til at deltage i programmet. Selv har de ikke lyst.
- Det er en opgave for vejrværterne. Vi er selv skide gode på et dansegulv - især sammen. Men det er sådan hen ad klokken 03.30 iført en anselig brandert, forklarede Morten Resen, der ligesom Ida Wohlert tidligere er blevet spurgt, om de selv ville deltage i dansefesten.
- Men vi ville kun være med, hvis vi kunne danse sammen. Det kunne desværre ikke lade sig gøre, så vi sagde nej tak, forklarede de grinende.