Få rejseinspiration med ny App og vind en storbyferie

Forårets bedste rejsetip må være nyheden om den nye rejseapp, RejsUd. App’en giver adgang til masser af gratis rejseartikler, inspiration til ferien og chancen for at vinde en rejse til London med Spies.

Det er dejligt at planlægge ferien og drømme om alle de steder, der skal opleves. Storbyferie, daseferie eller krydstogt – uanset, hvilken slags ferie du drømmer om, så ved vi, hvor du kan finde inspiration til den.  

RejsUd er en ny dansk app, som samler rejseartikler og fif til ferie og fridage i ét stort rejseunivers, som kan opleves på din smartphone og tablet. 

App’en er gratis, og artiklerne kan læses når som helst, du har tid og lyst. 

 

Hyg dig med rejseguides til alle de bedste rejsemål i Europa med masser af sol, forslag til forlængede weekender og rejseoplevelser, som selv det fladeste feriebudget kan være med på – lige fra Langeland til Nordkap.

Vind en storbyferie med SPIES

Alle, der downloader RejsUd til smartphone eller tablet, kan deltage i konkurrencen om en storbyferie for to til en værdi af 6.000 kr.

Rejs f.eks. til London og oplev Big Ben, Tower Bridge, de fine, røde dobbeltdækkere og mange mange flere! Udforsk Londons hyggelige kvarterer og gå på opdagelse i byens utallige skønne butikker efterfulgt af en drink på en af de hyggelige pubber langs Themsen. Rejsen er med SPIES.

Sådan downloader du app'en: 

1. Gå ind i App Store eller Google Play.

2. Skriv RejsUd i søgefeltet.

3. Tryk hent og vent, mens app’en downloades.

4. Tryk på RejsUd-logoet, der er dukket op på din skærm. Nu åbnes RejsUd, og du kan gå på opdagelse i artiklerne eller deltage i konkurrencen.